Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Aktierna som kommer få det tufft – Richard Bråse, Analytiker DI – Sparpodden 499

Dagens gäst är journalisten Richard Bråse som skriver analyser för Dagens Industri. Richard kanske är mest känd för att kritiskt granska bolag i sina texter, och är inte rädd för att gräva djupt och trampa även de största drakarna på tårna. I dagens Sparpodden blir det mycket fokus på Richards artiklar kring SBB, som i allra högsta grad har bidragit till att bolagets problem har kommit till ytan och blivit en nationell angelägenhet. Det pratas även om Intrum, där Richard förklarar sin negativa syn på bolaget som långt ifrån alla håller med om. Han går även igenom några gamla case och berättar bland annat om vilket som fick de överlägset största negativa reaktionerna från investerare, och hur det ibland har gått över gränsen. Det och mycket mer i dagens Sparpodden!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Alf
Alf
2023-06-26 09:07

Dagens Industris fd sportjournalist Rikard Bråse ger jag inte mycket för.Helt onödigt att som han strö salt i såren på redan hårt sargade och överbelånade bolag,genom sina analyser i DI.Detta är att betrakta som gratis raketbränsle till blankarna,till många aktieägares stora förtret. Väldigt oseriöst om du frågar mig.Han borde istället ägna sin tid åt att ge konstruktiva förslag till bolag som riskerar att hamna i riskzonen och till bolag som redan hamnat där.Intrum är ett bra exempel.Och inte minst lämna goda råd och tips istället,till alla småsparare som läser Dagens Industri.