Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet köpstoppar Rysslandsfonder

På grund av den höga osäkerheten kopplade till investeringar i ryska tillgångar, har vi valt att stoppa köporder i Rysslandsfonder. Detta avser fonder som har minst 30 procents exponering mot den ryska marknaden. Totalt berörs cirka 40 fonder på Nordnets plattform.

Säljorder i dessa fonder är möjligt så länge fondbolaget själva håller öppet för handel. Vilka fonder som berörs hittar du här: Värdepapper som påverkas av situationen i Ukraina.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer