Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Nordnet köpstoppar Rysslandsfonder

På grund av den höga osäkerheten kopplade till investeringar i ryska tillgångar, har vi valt att stoppa köporder i Rysslandsfonder. Detta avser fonder som har minst 30 procents exponering mot den ryska marknaden. Totalt berörs cirka 40 fonder på Nordnets plattform.

Säljorder i dessa fonder är möjligt så länge fondbolaget själva håller öppet för handel. Vilka fonder som berörs hittar du här: Värdepapper som påverkas av situationen i Ukraina.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer