Hoppa till huvudinnehållet

ETF:er tema.


I stället för att försöka hitta enstaka aktier kan det vara lättare att investera i framtida trender. ETF:er är börshandlade fonder där du kan välja och vraka ur ett stort utbud med exponering över hela världen.

För att hjälpa dig att hitta intressanta teman har vi samlat topplistor med ETF:er som ägs av många Nordnet-kunder. Vill du lära dig mer om ETF:er kan du kolla in här

ETF-Screening

Tre fördelar med Tema ETF:er.

  • Ett enkelt sätt att få exponering mot starka framtida globala trender

  • Prisvärda med mycket låga löpande kostnader

  • Bra sätt att diversifiera din portfölj utöver vanlig aktieexponering

De mest populära tema-ETF:erna hos Nordnet.

Annons från Global X.

Courtagefri handel på
utvalda ETF:er från Global X.

Kampanj: 5 januari och 28 februari 2024 och gäller för köporder. Växlingsavgift tillkommer.


Erbjudandet gäller endast köporder, ej säljorder. Gäller ej för eller köporder på telefon via våra mäklare. Valutaväxling sker automatiskt med ett valutapåslag om 0,25 procent. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Se fullständiga villkor för kampanjen på nordnet.se/se/kampanjer/globalx.

Marknad-ETFinspiration-Inspiration-770x325.jpeg

Inspiration

Få hjälp att hitta de mest populära ETF:erna.

Marknad-ETFinspiration-Lander-770x325.jpeg

Länder och regioner.

Vill du ha en enkel exponering i aktier från hela världen kan du välja att investera i specifika länder som bl.a. USA, Tyskland och Japan samt regioner som MSCI World, Europa och Emerging Markets.

Marknad-ETFinspiration-Rantor-770x325.jpeg

Räntor.

Vill du ha en diversifierad portfölj som inte enbart innehåller aktier kan du enkelt och billigt minska risken i din portfölj med räntebaserade ETF:er.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm