Hoppa till huvudinnehållet

ETF:er länder och regioner.


Indexfonder har vuxit i popularitet de senaste åren. En stor anledning är att du får en bred spridning över ett lands största och mest stabila aktier samt att du enkelt kan exponera dig mot en region som du tror på. Dessutom har de ofta väldigt låga förvaltningsavgifter.

För att hjälpa dig hitta intressanta länder och regioner har vi samlat topplistor med ETF:er som ägs av många Nordnet-kunder. Vill du lära dig mer om ETF:er kan du kolla här.

Tre fördelar med ETF:er

  • Ett enkelt sätt att få exponering mot specifika länder eller regioner.

  • Prisvärda med mycket låga löpande kostnader.

  • Bra sätt att diversifiera din portfölj utöver vanlig aktieexponering.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Annons från J.P. Morgan Asset Management.

Överlista indexet.

JPM Global Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF (JREG).

Lär dig mer

Vi vill bara påminna om att ditt sparande kan gå upp och ner. Även om sparande i fonder historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

ETF:er regioner.

Bred diversifiering med globala aktieindex med de största bolagen i världen.

Investera i europeiska små och stora bolag. Ger en exponering mot den europeiska marknaden.

Den amerikanska aktiemarknaden är den största i världen. Här hittar du många världsledande bolag med försäljning över hela världen.

Marknader med högre tillväxt kan bli morgondagens vinnare. Exponera dig mot länder och områden så som Kina, Indien, Afrika och Sydamerika.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm