Handla aktier gratis
i 6 månader

Upp

Handla aktier gratis i 6 månader på Stockholmsbörsen

Som kund hos Nordnet ska du alltid känna dig trygg med att du får marknadens lägsta priser. Men för att du ska lyckas med ditt sparande tror vi att det krävs mer än låga priser. Vi vill också kunna ge dig både kunskap och inspiration. Med vår Kom igång-rabatt får du handla aktier från 0 kr på Stockholmsbörsen om du samtidigt blir medlem i vårt sparnätverk Shareville. Där kan du se rakt in i tusentals skickliga sparares portföljer och följa deras handel i realtid - helt gratis.

Villkor
Gratis aktiehandel gäller på Stockholmsbörsen i 6 månader tills du nått 80 000 kronor i samlat sparande hos oss, om maximalt 500 affärer per år. För att ta del av erbjudandet behöver du även aktivera Shareville och välja courtageklass Mini.

Läs mer under "Svar på vanliga frågor" nedan.

Så här gör du:

Bli kund hos Nordnet

Välj courtageklassen "Mini”

Aktivera Shareville (helt gratis)

Möt några av våra 200 000 Shareville-kunder:

Angelica Alm

▲5,4%

(Avkastning 1 år per 20.08.2018)

OMXS30
▲6,4%


"Nordnet kombinerar en enkel och lättöverskådlig plattform med en ödmjuk kundservice som alltid gett mig bra svar på mina frågor."

Sandra Lindkvist

▲8,6%

(Avkastning 1 år per 20.08.2018)

OMXS30
▲6,4%


”Jag vill att det ska vara enkelt, snyggt och lättillgängligt att spara. Med Nordnet får jag allt det till marknadens lägsta priser."

Jan Bolmeson

▲19,3%

(Avkastning 1 år per 20.08.2018)

OMXS30
▲6,4%


"Det bästa med att spara hos Nordnet är utbudet av de breda indexfonderna med låga avgifter tillsammans med den enkla översikten."

Sparnätverket Shareville

Shareville är Nordens största sparnätverk som ger dig tillgång till information om hur andra investerar - i realtid. Shareville har idag över
200 000 medlemmar och i verktyget kan du följa både toppinvesterare och dina vänner och få meddelanden när de köper och säljer. Du får koll på vilka de mest populära aktierna och fonderna är och du kan diskutera hur enskilda aktier eller branscher utvecklas.

Självklart är det helt gratis att använda Shareville.

Se filmen om Shareville så förstår du


Svar på vanliga frågor:

Kostar det något att vara kund hos Nordnet?


Nej, det är helt kostnadsfritt att bli kund hos Nordnet. Vi har inte heller några kontoavgifter.

Vad är Shareville?


Shareville, som ägs av Nordnet, är Nordens största nätverk för sparande och investeringar. Över 200 000 nordiska sparare delar sina portföljer via nätverket. De flesta medlemmarna är anonyma och använder ett alias, men man kan såklart använda sitt riktiga namn om man vill.

Depåvärdet visas aldrig för andra medlemmar på Shareville, utan det är innehaven och den procentuella utvecklingen för portföljerna som visas för andra medlemmar. Om du vill kan du genom Shareville få notiser när andra medlemmar gör förändringar i sin portfölj.

Shareville är självklart helt gratis.

Hur får jag courtageklassen där jag handlar gratis?


När du blivit kund hos Nordnet behöver du:

1. Välja courtageklassen "Mini".
2. Aktivera Shareville.

När du gjort dessa två steg kommer vi automatiskt att placera dig i vår courtageklass "Kom igång" där du handlar aktier gratis på Stockholmsbörsen under dina första 6 månader.


Gäller erbjudandet även befintliga kunder?


Erbjudandet gäller i 6 månader från det att du blir kund hos Nordnet upp till ett portföljvärde om 80 000 kronor.

Erbjudandet gäller inte minderåriga.

Om du är medlem i Unga aktiesparare och har UA-courtaget behöver du kontakta oss för att ändra till gratiscourtaget.

Om aktiehandeln är gratis, hur tjänar ni då pengar?


Vi får inga intäkter från gratishandeln, men vår förhoppning är att Kom igång-rabatten ska väcka ett fortsatt intresse att vara kvar på Nordnet och investera på olika marknader över en längre tid.

Vad är de för priser som gäller utanför Stockholmsbörsen?


Då gäller de vanliga priserna för courtageklassen ”Mini”.

Vilka priser gäller för Aktietorget, First North och NGM?


Då gäller de vanliga priserna för courtageklassen ”Mini”.

Vilken courtageklass får jag när jag har nått 80 000 kr?


Då får du courtageklass ”Mini”, och handlar aktier från 1 kr (0,25%). Du kan självklart även byta till någon av våra övriga courtageklasser om du vill.

Räcker det om jag har under 80 000 kr på en depå?


Nej, det räknas utifrån ditt samlade kapital hos Nordnet, inklusive pension.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.