Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur fungerar handeln på Nordnet?

Nordnets handelssystem ger dig valfrihet och tillgänglighet till bästa möjliga villkor. Du får ett komplett utbud av det som marknaden erbjuder inom sparande i aktier, fonder och pensioner. Genom Nordnet får du ett tekniskt och administrativt system som är snabbt, säkert och enkelt att använda. Handeln sker i realtid utan mellanhänder, till marknadens bästa villkor. Det kan vi göra genom att verksamheten bedrivs med hög kostnadseffektivitet.

Som kund hos Nordnet har du en unik möjlighet att handla aktier till låga avgifter på flera utländska marknader. Genom våra handelssystem är det enkelt och smidigt att lägga order, få tillgång till nyheter och kursinformation och att se hela ditt innehav. På marknader där vi av någon anledning inte kan erbjuda dig att själv handla direkt via våra elektroniska system finns våra mäklare alltid till hands att lägga order åt dig. Se respektive land.

Oavsett vilken av våra handelstjänster du använder är det samma tillvägagångssätt för att lägga order; för webbtjänsten,  Infront Web Trader eller via våra iPad-/iPhone-/och Android-appar. Läs mer om våra olika handelstjänster under menyfliken Tjänster.

För att börja spara i aktier, fonder och pensioner hos Nordnet behöver du bara öppna en depå (det kostar inget). Läs mer om hur det går till under menyfliken Tjänster.

Här under Handelsinformation finner du ett urval av det viktigaste du bör känna till för att spara i aktier, fonder och pensioner. För mer information kring hur handeln går till på de olika handelsplatserna, hänvisar vi till respektive handelsplats hemsida.

Nyheter

Vi rekommenderar dig som kund att prenumerera och ta del av nyheter på följande finansiella informationssidor:

Detta är kostnadsfria tjänster där du kan skräddarsy informationsflödet efter dina behov och handel och hålla dig uppdaterad om nyheter från handelsplatserna.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka