Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 166 – Onkel Toms stuga

#Sparpodden ep. 166.  Hur gick det till när Anders tog beslutet att hoppa av ekorrhjulet med jobb, prylar, Thailandsresor och stort hus för att istället bli minimalist och satsa på att så snabbt som möjligt bli ekonomiskt oberoende? Den här veckan får Peter och jag besök av Anders som driver bloggen Onkel Toms stuga det blev ett otroligt spännande och intressant möte.

Lyssnarfrågor

I veckans pod blir det många frågor om livet som minimalist!            

Sparpodden kan du lyssna på via Podcaster, Soundcloud och massor av andra podcast-appar till din telefon!

Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt?

Sparpodden baseras på lyssnarnas frågor och önskemål. Vad vill du att vi pratar om i nästa avsnitt? Lämna gärna kommenterar här eller ställ frågor till oss på Twitter under hashtagen #sparpodden.

Hälsningar,

Jocke Bornold, Sparekonom på Nordnet, som du kan följa på Twitter här.

Joakim Bornold
Fd. Sparekonom Nordnet

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2017-01-14 14:02

För den som vill läsa mer om livet som minimalist så hittar du Sveriges största minimalistblogg på:
http://www.minimalisterna.se

Vi är en helt vanlig småbarnsfamilj som försöker leva mer minimalistiskt. Bor med våra två barn i en tvåa på 60 kvm i Sthlm, så kanske är vi inte helt vanliga ändå 😉 På bloggen finner du massor av tips och inspiration för ett mer minimalistiskt liv, liksom på Instagram där vi heter Minimalisterna.