Nordnet lanserar veckobrev

Nordnets veckobrev

Nordnets Veckobrev med fokus på sociala investeringar

Många av våra sparare har efterfrågat ett brev där vi sammanställer det viktigaste som händer på börsen. Därför lanserar vi nu ett veckobrev där du får uppdateringar om aktuella händelser på marknaden, analyser från SvD Börsplus samt även intervjuer med analytiker, förvaltare och populära profiler på vårt sparnätverk Shareville.

5 händelser som styr börskurserna

Tidningen Värdepappret, och deras senaste tillskott i form av den populära Shareville-profilen och ekonomibloggaren Gottodix, kommer också varje vecka att skriva en topplista med de 5 viktigaste händelserna varje vecka.

Diskutera med bloggarna 

Gå gärna in och diskutera med Värdepappers-bloggarna och analytikerna på SvD Börsplus på Shareville. Och lämna gärna synpunkter på vilken information du skulle vilja se framöver i Nordnets veckobrev i kommentarsfältet nedan eller på Twitter.

Nordnets veckobrev tas fram i samarbete med nyhetsbyrån Finwire och kommer levereras varje måndagsmorgon. Det är självklart gratis att prenumera.

Till brevet

Prenumerera på Nordnets Veckobrev

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer