Fonder

Upp

Dela:

Välj bland fler än 1000 fonder

På vårt fondtorg hittar du ett av Sveriges största fondutbud med över 1000 fonder. Välj mellan storbankernas fonder och små uppstickare.Tycker du det är svårt att veta vilken fond som passar dig och din profil? Ta hjälp av våra smarta verktyg.

På fondtorget får du även nyheter flera gånger i veckan och aktuella analyser från vår egen expert Roger Jansson.

Välj bland 1000 fonder på Fondtorget

Verktyg för dig och ditt sparande

Välj bland fler än 1000 fonder

Investeringsguiden hjälper dig att hitta rätt

Samla ditt sparande med vår flyttjänst

Flytta dina fonder till Nordnet

Låt dina fonder växa ännu mer hos Nordnet

Så här flyttar du fonderna till Nordnet

Med en bättre översikt fattar du bättre beslut, snabbt och enkelt. Flytta dina fonder till Nordnet!

Det är enkelt att flytta, vi hjälper dig med allt krångligt. Är du redan kund och inloggad på din depå kan du flytta dina fonder till Nordnet direkt på webben. För dig som vill bli kund, skicka in fondflyttsblankettenöppnas i nytt fönster.

Vi hjälper dig välja rätt

Här hittar du smarta verktyg för att hitta fonder som passar din profilTopp 30 - vi har gjort det enklare för dig

Med Nordnet Topp 30 gör vi det enklare för dig att hitta framgångsrika fonder. I tio olika kategorier plockar vi ut tre fonder som vi anser har bäst förutsättningar att tillhöra de främsta inom sin kategori.

Besök Topp 30 och få svar på vilka fonder som ingår och hur vi arbetar med urvalet.

Fonder - Topp 30
Välj fonder med investeringsguiden


Investeringsguiden - verktyget som hjälper dig hitta rätt fonder

Investeringsguiden är ett hjälpmedel för dig som är osäker på hur du ska placera. Guiden består av ett antal frågor som hjälper oss att förstå vilken risk du är beredd att ta. Baserat på det får du konkreta förslag på fonder och information om vilken avkastning du kan förvänta dig.


Nordnet Fond i fond

Fond i fond passar dig som inte har tid, lust eller kunskap att hålla koll på hur och när du ska förändra ditt sparande. Välj vilken risk som passar dig och ditt sparande, resten sköter vi. Om du är osäker på din riskbenägenhet, ta hjälp av Investeringsguiden.

Nordnets fond i fond lösningTopplistor

Här listar vi alla fonder efter fondtyp, kategori eller marknad och presenterar de som gått bäst. Du har dessutom möjlighet att välja olika tidshorisonter. 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.