Private Banking

Upp

Dela:

Tjäna mer pengar på dina pengar

Du är viktig. Hos andra får du betala för det – vi gör tvärtom och ger våra Private Panking-kunder de bästa villkoren. Du får lägre courtage och bättre ränta. Befria din förmögenhet från onödiga avgifter och tjäna mer på dina egna pengar.

Vår övertygelse är att du är bäst på att fatta beslut om dina investeringar. Hos oss får du alla förutsättningar att lyckas. Ett eget service- och mäklarteam och tillgång till samarbetspartners inom skatt och juridik. Helt enkelt en personlig relation och regelbunden kontakt – på dina villkor.

För dig med 2,5 miljoner

Private Banking vänder sig till dig med 2,5 miljoner i samlat kapital, inklusive företags- och pensionskonton. Naturligtvis omfattar våra särskilt förmånliga villkor hela din familj.

Ring gärna oss på 08-506 377 00 eller skicka e-post till privatebanking@nordnet.se så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vid dig.


Nykundserbjudande! 30 courtagefria affärer

Nu bjuder vi dig som blir ny kund hos oss på 30 courtagefria affärer.

Erbjudandet gäller under 6 månader och omfattar dig som sätter in minst 2,5 miljoner kronor och omfattar Stockholmsbörsen, Köpenhamnsbörsen, Oslobörsen och Helsingforsbörsen. Kontakta oss för att ta del av erbjudandet.


Du har makten, vi ger förutsättningarna

Tjäna mer pengar på dina pengar

Du får våra bästa villkor

Jag vill bli kontaktad

Jag är kund hos Nordnet


Förmånliga villkor

Inga fasta avgifter och våra bästa villkor

Förmånliga villkor för hela familjen

Du är en av våra viktigaste kunder, därför är det så kul att berätta om allt du får:

 • Eget service- och mäklarteam
 • Lågt rörligt courtage 0,055 % - eller välj den courtageklass i vår prislista som passar dig bäst
 • Rabatterad effektiv utlåningsränta 3,5 %
 • Möjlighet att få 0,99 % i rörlig effektiv utlåningsränta om din portfölj kvalificerar sig för Knockoutlånets ränterabatter
 • Nordnets handelsprogram Wintrade kostnadsfritt
 • Nordnets deklarationsprogram kostnadsfritt
 • Skatterådgivning tillsammans med Deloitte (läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)
 • Legal rådgivning via Avtal 24 (läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)
 • Automatisk kursuppdatering för flera börser i "Mina listor" kostnadsfritt
 • Event och kundträffar
 • Eget nyhetsbrev

Kom ihåg att dina särskilt förmånliga villkor även omfattar familjen och eventuella pensions- och företagskonoton.

Personlig service

Du får vår bästa service via telefon, mail eller ett personligt möte.
Carl Kindal och Christina Juhlin-Dannfelt, Private Banking

Direktnummer till mäklare och kundservice

Hos oss har du ett helt eget team. Du får tillgång till mäklare som hjälper dig med handelsrelaterade frågor, och en kundservice som tar hand om det praktiska. Vår målsättning är att det ska vara lite enklare och mycket roligare att handla med oss.

Naturligtvis kan du även träffa oss personligen, genom att boka ett möte. När du ringer oss på direktnumret 08-506 377 00 har du alltid en prioriterad plats.

Låt pengarna växa

Förutsättningar att ta kloka investeringsbeslut på egen hand

Det ska vara lite enklare och mycket roligare att handla med oss. Genom kunskap, verktyg och inspiration har du alla förutsättningar att lyckas med dina investeringar.

Välj fritt i vårt rika utbud

Du har tillgång till över 1 800 fonder i olika kategorier och handlar aktier i Norden, Tyskland, USA och Kanada till förmånliga priser. Naturligtvis kan du också köpa andra produkter, exempelvis företagsobligationer, certifikat, derivat, ETF:er och hävstångsprodukter hos oss. Läs mer om dina möjligheter under fliken Tjänster/placeringar.

Få konkreta förslag på fonder

Investeringsguiden hjälper dig att hitta rätt risknivå i ditt långsiktiga sparande. Genom att besvara ett antal frågor får du ett personligt förslag på risk och fördelning mellan olika tillgångsslag. Du får också konkreta förslag på fonder som passar dina behov.
Investeringsguiden

Inspireras av andra – eller bli bäst själv

Med Shareville delar du med dig av information från din portfölj, dina beslut och tankarna bakom dem. Du är anonym om du vill, och ingen ser hur mycket pengar du rör dig med. Samtidigt kan du följa hur andra resonerar och vilken avkastning de får i sina portföljer. Vi tror nämligen att du och våra andra kunder kan bli mer framgångsrika i sparandet genom att hjälpa och inspirera varandra.
Shareville

Samla pensionen

Samla pensionssparandet till samma förmånliga villkorFörmånligt pensionssparande för dig

Hos oss kan du samla pensionen tillsammans med ditt och familjens övriga sparande. Med allt på samma ställe får du bra överblick och goda förutsättningar att fatta långsiktiga beslut.

Precis som för ditt övriga sparande har du tillgång till över 1800 fonder och samma stora utbud av aktier i Norden, Tyskland, USA och Kanada. Du har också möjlighet, när börsklimatet är oroligt, att ligga helt eller delvis likvid i din pension. Självklart omfattar dina förmånliga Privat Banking-villkor även pensionssparandet.

Vi hjälper dig gärna att se över ditt pensionssparande och räkna på om det är förmånligt för dig att flytta hit.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.