Private Banking

Upp

Dela:

Du har makten - vi ger förutsättningarna

Du är viktig. Hos andra får du betala för det – vi gör tvärtom och ger våra Private Banking-kunder de bästa villkoren. Du får lägre courtage och bättre ränta. Befria din förmögenhet från onödiga avgifter och tjäna mer på dina egna pengar.

För hela din familj

Vår övertygelse är att du är bäst på att fatta beslut om dina investeringar. Hos oss får du alla förutsättningar att lyckas.

Private Banking vänder sig till dig med 2,5 miljoner i samlat kapital, inklusive företags- och pensionskonton. Naturligtvis omfattas hela familjen av dina förmånliga villkor.

Vill du bli Private Banking-kund hos oss?

Ring oss på 08-506 377 00 eller mejla privatebanking@nordnet.se om du har frågor eller vill ha mer information. Du kan också lämna dina kontaktuppgifter här, så hör vi av oss.

Du har makten - vi ger förutsättningarna

Tjäna mer pengar på dina pengar

Inspireras av andra eller bli bäst själv

Nu bjuder vi dig som blir ny kund hos oss på
30 courtagefria affärer. *

* Gäller handel på Stockholms-, Köpenhamns-, Oslo- och Helsingforsbörsen under 6 månader och omfattar dig som blir ny kund och sätter in minst 2,5 mkr. Ring oss för att ta del av erbjudandet.Jag är kund hos Nordnet


Förmånliga villkor för hela familjen

  • Eget service- och mäklarteam
  • Förmånligt courtage 0,055 % (minst 69 kr)*
  • Attraktiv ränta på bolånlänk till annan webbplats och värdepapperslån
  • Nordnets handelsprogram Wintradelänk till annan webbplats kostnadsfritt
  • Nordnets deklarationsprogramlänk till annan webbplats kostnadsfritt

  • Skatterådgivning via Deloitte
  • Legal rådgivning via Avtal24
  • Kostnadsfri automatisk kursuppdatering i "Mina listor"
  • Exklusiva event och kundträffar
  • Eget nyhetsbrev, 10 nummer per år


* Självklart kan du välja någon annan av courtageklasserna i vår prislistalänk till annan webbplats.


En personlig relation

Christina Juhlin-Dannfelt, Private Bankings kundservice

Direktnummer till mäklare och kundservice

Hos oss har du ett helt eget team. Du får tillgång till mäklare som hjälper dig med handelsrelaterade frågor, och en kundservice som tar hand om det praktiska. Vår målsättning är att det ska vara lite enklare och mycket roligare att handla med oss.

Naturligtvis kan du även träffa oss personligen, genom att boka ett möte. När du ringer oss på direktnumret 08-506 377 00 har du alltid en prioriterad plats.

Välkommen!

Låt pengarna växa

Det ska vara lite enklare och mycket roligare att handla med oss. Genom kunskap, verktyg och inspiration har du alla förutsättningar att lyckas med dina investeringar.

Välj fritt

Aktier och närmare 2 000 fonder

Ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden

Du har tillgång till över 1 800 fonder i olika kategorier och handlar aktier i Norden, Tyskland, USA och Kanada till förmånliga priser. Naturligtvis kan du också köpa andra produkter, exempelvis företagsobligationer, certifikat, derivat, ETF:er och hävstångsprodukter hos oss.

Få förslag på fonder

Investeringsguiden

Investeringsguiden

Investeringsguiden hjälper dig att hitta rätt risknivå i ditt långsiktiga sparande. Genom att besvara ett antal frågor får du ett personligt förslag på risk och fördelning mellan olika tillgångsslag. Du får också konkreta förslag på fonder som passar dina behov.

Inspireras av andra

Shareville

Shareville

Med Sharevillelänk till annan webbplats delar du med dig av information från din portfölj, dina beslut och tankarna bakom dem. Du är anonym om du vill, och ingen ser hur mycket pengar du rör dig med. Samtidigt kan du följa hur andra resonerar och vilken avkastning de får i sina portföljer.

Ta ditt bolån hos oss

En låg ränta innebär nya möjligheter för dig som är kund hos Private Banking. Därför erbjuder vi dig nu att låna på din bostad till en av marknadens lägsta räntor.

Principen är enkel. Hos oss kan du ansöka om att belåna din villa eller bostadsrätt upp till 50 procent av värdet - och ta del av vår attraktiva bolåneränta. Ring oss gärna på 08-506 377 00 om du har frågor.
Eller läs mer här.länk till annan webbplats

Råd inom skatt och juridik

Som Private Banking-kund hos oss får du tillgång till skatterådgivning och legal rådgivning hos våra samarbetspartners. Du får också rabatt på teknisk analys.

Deloitte

Rådgivning inom skatt och juridik


Deloitte erbjuder skatterådgivning och legal rådgivning för privatpersoner, entreprenörer och ägarledda företag. Som Private Banking-kund får du ett kostnadsfritt möte och rabatt på ett urval av Deloittes fastpristjänster.

Avtal24

Legal rådgivning och avtal


På avtal24.se skriver du juridiskt korrekta avtal, anpassade till din specifika situation. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal.

Investtech

Teknisk och kvantitativ analys


Investtech är ett norskt företag som räknas till Nordens ledande inom teknisk och kvantitativ aktieanalys. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du rabatt på tjänsterna Professional och Institutional.

Samla din pension

Förmånligt pensionssparande för dig

Hos oss kan du samla pensionen med ditt och familjens övriga sparande - till samma förmånliga villkor. Med allt på samma ställe får du bra överblick och goda förutsättningar att fatta långsiktiga beslut.

Precis som för ditt övriga sparande har du tillgång till över 1800 fonder och samma stora utbud av aktier i Norden, Tyskland, USA och Kanada. Du har också möjlighet, när börsklimatet är oroligt, att ligga helt eller delvis likvid i din pension.


Ring oss på 08-506 377 00 - eller läs mer om:

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.