Private Banking

För smarta miljonärer


Personlig service

Stort placeringsutbud

Låga avgifter


Upp

Dela:

För smarta miljonärer

Private Banking på Nordnets sätt

Vi är en modern bank som tror på styrkan i våra kunder och är övertygade om att den som är bäst lämpad att ta hand om dina investeringar är du själv. Som Private Banking kund hos Nordnet får du ett brett utbud av spännande produkter, proffsiga analyser, relevanta nyheter och snabb kursinformation.

Vi har dessutom befriat våra konton från allt vad fasta avgifter heter och självklart får du våra bästa villkor när det kommer till courtage och räntor. Allt detta i kombination med professionell och personlig service ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna ta kloka investeringsbeslut och få dina pengar att växa.

Vill veta mer om Nordnet Private Banking?
Kontakta oss idag på tel. 08-506 377 00 eller skicka ett mail till privatebanking@nordnet.se.

Om du vill att vi kontaktar dig, fyll i formuläret till höger.

Jag vill bli kontaktad
Jag är kund hos Nordnet


Personlig service

Vi är en bank på internet men har en personlig sida också

Nordnet Private Banking


Direktnummer till mäklare och kundservice

Som Private Banking-kund hos Nordnet får du vår bästa personliga service. Vi ger dig en egen mäklare och direktnummer till vår kundservice som hjälper till med allt det praktiska utöver handel med värdepapper.

Du kan även träffa oss personligen genom att boka tid för ett möte på vårt huvudkontor i Bromma.


Rådgivning

Vi ger dig inte rådgivning i ordets traditionella bemärkelse

Unika lösningar som hjälper dig i dina investeringsbeslut


Vi ger dig unika analysverktyg online som hjälper dig att spara i linje med din riskprofil. Du får dessutom aktuella och utförliga företags- och makroanalyser samt vårt e-brev Fondguiden med marknadsanalys, placeringsförslag och spännande artiklar.

För att ge ytterligare stöd arrangerar vi olika event där du får lyssna på analytiker och andra specialister inom finansbranschen. Tillsammans med våra samarbetspartners får du hjälp inför deklarationen och med skatteplanering.

Stort utbud

Du kan inneha och handla det mesta via Nordnet

Handla allt från aktier och fonder till etf:er och obligationer

Vi erbjuder handel på den nordiska marknaden samt ett flertal utländska marknader. Vi har ett omfattande utbud av fonder, hedgefonder och börsnoterade fonder (ETF:er).

Vi ger dig också möjligheten att handla obligationer, företagscertifikat och andra ränteprodukter. När Nordnet är delaktiga i emissioner frågar vi alltid dig som Private Bankingkund först. Vi erbjuder även kontinuerligt skräddarsydda placeringar åt våra Private Bankingkunder som annars kan vara svårt att komma åt.

Låga avgifter

Vi har befriat våra konton och kapitalförsäkringar från allt vad fasta avgifter heter

Nordnets förmånligaste priser

Ingen depåavgift, inga förvaltningsavgifter, inga insättningsavgifter. Dina affärer i aktier och andra värdepapper gör du till Nordnets förmånligaste priser.

Dessutom samarbetar vi med i stort sett alla fondbolag/produktbolag och har i de flesta fall lyckats förhandla bort många avgifter, så att du slipper betala dem. Och självklart får hela familjen samma förmånliga erbjudande.

Smarta lösningar

Det ska vara enkelt att ha total kontroll på sina investeringar

Nordnets appar

Nå dina pengar var du än befinner dig

Vi har skapat ett flertal olika sätt som du kan nå dina pengar på, i mobilen och i surfplattan eller framför datorn.

Vi har dessutom anpassat våra tjänster till att passa både nybörjaren och den fullfjädrade tradern. Du får tillgång till vår prisbelönta webbtjänst nordnet.se samt realtidsapplikationer för mer avancerad trading.


Pension

Nordnets pensionslösningar ger dig ett rikare liv som pensionär

Befria dina pensionspengar från fasta avgifter och begränsade placeringsalternativ

Vi har valt att ta bort alla fasta avgifter även i våra pensionslösningar. Du får därför behålla de pengar som annars hade gått till försäkringsmäklare och försäkringsbolag. Du betalar endast förvaltningsavgiften på de över 1000 fonder vi erbjuder, eller courtage om du väljer att pensionsspara i aktier. Du kan köpa aktier i hela Norden, Tyskland, Canada och USA. Självklart till samma låga courtage som dina övriga placeringar. Dessutom har du möjlighet, när börskli­matet är oroligt, att ligga helt eller delvis likvid.

Befria dina pensionspengar från fasta avgifter och begränsade placeringsalternativ och byt till ett modernare och smartare alternativ!

Att investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk av­kast­ning är ingen garanti för framtida avkastning. Faktablad för de fonder som Nordnet förmedlar finner du på www.nordnet.se (i orderläggningsfönstret och på respektive fonds produk­tsida). Informationsbroschyr(er) tillhandahålls av respektive fondbolag. Du bör ta del av nämnda handlingar innan du beslutar dig för att investera i en fond.