Hos oss är det

billigare att bli

rikare.

Upp

Ditt kapital, först och främst.

Vårt mål är att du ska få ut maximalt av ditt sparande och dina investeringar. Det är vår ledstjärna. I varje innovation, relation och tjänst. Därför slipper du som kund fasta avgifter men samtidigt ges tillgång till förstklassiga tjänster och individuell service. Vi förvaltar idag över 300 miljarder kronor och erbjuder även låg bolåneränta, ett förmånligt Private Banking-courtage och modern digital rådgivning. Bland mycket annat.

Välkommen till en ny generation Private Banking.

Hör av dig så berättar vi mer

Service inom 30 sekunder.
Ring 010-583 37 00.

Vårt kompetenta service- och mäklarteam är aldrig är mer än 30 sekunder bort. Hör av dig om du vill ha hjälp med placeringar eller har frågor gällande pension, skatt och juridik. Vi har även representation i Malmö för dig som bor i södra Sverige. Du når vårt team i Malmö på samma nummer som här ovan.

Private Banking-courtage.

Som Private Banking-kund får du våra allra bästa villkor. Lågt courtage och förmånlig utlåningsränta. Välj själv den courtageklass som passar dig. Här hittar du vår fullständiga prislista för Private Banking.

Rabatterad skatterättslig rådgivning.

Vi samarbetar med EY avseende ett brett spektrum av juridiska och finansiella rådgivningstjänster. För dig innebär det bland annat att du får 20 procent rabatt på EY:s skatterättsliga och legala rådgivning.

Oberoende analyser.

Teckna en prenumeration på Börsplus och få dagliga aktieanalyser. Du provar tjänsten gratis i sex månader, därefter betalar du bara halva priset. Totalt sparar du 2 340 kronor per år.

En ny generation Private Banking.

Utvecklat för dig som vill få tillgång till förstklassiga tjänster och produkter. Utan fasta avgifter.

Digital rådgivning.

Få personlig investeringsrådgivning från tjänsterna Nordnet Smarta Portföljer, Robosave och Fondrådgivaren.

Större kapital, lägre bolåneränta.

Dina samlade tillgångar bestämmer procentsatsen för räntan på ditt bolån. Alla våra Private Banking-kunder erbjuds en förmånlig ränta och har du till exempel över 10 miljoner i samlat kapital kan du ansöka om att låna till vårt allra bästa pris. Många väljer att flytta sin pension till oss för att öka sitt kapital och på så vis få lägre ränta.

Familjejuridisk rådgivning.

På avtal24.se kan du skriva juridiskt korrekta avtal, anpassade till din specifika situation. Är du Private Banking-kund får du 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal.

Svar på vanliga frågor:

Kostar Private Banking-erbjudandet något?

Nej. Som en av få aktörer på markanden tar vi inget betalt för vårt Private Banking-erbjudande. Tvärtom får du bättre priser och ännu schysstare villkor.

Som kund hos oss omfattas hela familjen av dina förmånliga villkor.


Hur mycket pengar ska jag ha för att omfattas av Private Banking?

Vår Private Banking-tjänst är för alla som har minst 2,5 miljoner kronor i samlat kapital hos Nordnet. Inklusive företags- och pensionskonton.


Har jag tillgång till personlig service?

Att vi erbjuder smarta digitala lösningar innebär att vi kan hålla ner kostnaderna. Däremot betyder det inte att du som Private Banking-kund saknar en personlig kontakt. Som kund hos oss får du ett eget telefonnummer som går direkt till Private Bankings service- och mäklarteam. De svarar alltid inom 30 sekunder.

Hos service- och mäklarteamet får du hjälp med allt det praktiska samtidigt som du kan bolla dina frågor om marknaden och börsen.


Får jag någon hjälp med mina pensionsförsäkringar?

När du blir kund hos oss erbjuder vi dig en kostnadsfri sammanställning som visar vilka pensionsförsäkringar du har och om du har möjlighet att flytta. Väljer du att genomföra en flytt hjälper vi naturligtvis till med allt det praktiska.

Och du - kom ihåg att även pension räknas in i dina samlade tillgångar som bland annat kvalificerar dig till en lägre bolåneränta.


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.