Private Banking

Upp

Dela:

Private Banking på Nordnets sätt

Investera i aktier, fonder och spara till din pension utan fasta avgifter. Som Private Banking-kund får du ett utbud av exklusiva placeringserbjudanden och professionella analyser. Du får våra bästa villkor när det kommer till courtage och räntor i kombination med ett personligt service- och mäklarteam.

Krav på kapital:

För att bli Private Banking-kund behöver du ha minst 2,5 miljoner i samlat kapital (inklusive företags- och pensionskonton).

Det här erbjuder vi:


 • Ett personligt service- och mäklarteam
 • Rörligt courtage: 0,055 % (minst 69 kr)
 • Möjlighet att byta till någon av courtageklasserna Mini, Liten, Mellan eller Fast och samtidigt behålla övriga Private Banking-förmåner
 • Exklusiva placeringserbjudanden
 • Analyser
 • Professionell hjälp inför deklarationen och med skattefrågor
 • Legal rådgivning via samarbetspartner
 • Event och kundträffar

Vill veta mer om Nordnet Private Banking?
Kontakta oss idag på tel. 08-506 377 00 eller privatebanking@nordnet.se. Om du vill att vi kontaktar dig, fyll i formuläret till höger.


Nykundserbjudande! 30 courtagefria affärer

Nu bjuder vi dig som blir ny kund hos oss på 30 courtagefria affärer.

Erbjudandet gäller under 6 månader och omfattar dig som sätter in minst 2,5 miljoner kronor och omfattar Stockholmsbörsen, Köpenhamnsbörsen, Oslobörsen och Helsingforsbörsen. Kontakta oss för att ta del av erbjudandet.


För smarta miljonärer

Personligt service- och mäklarteam

Löpande oberoende analyser

Du får våra bästa villkor

Jag vill bli kontaktad

Jag är kund hos Nordnet


Personlig service

Du får vår bästa service via telefon, mail eller ett personligt möte.

Carl Kindal och Christina Juhlin-Dannfelt, Private Banking


Direktnummer till mäklare och kundservice

Som Private Banking-kund hos Nordnet får du vår bästa personliga service. Ditt team består av mäklare som hjälper till med handelsrelaterade frågor och en egen support om svarar på alla andra praktiska frågor.

Direktnummer till Private Banking-teamet är tel: 08-506 377 00

Personligt möte

Du kan även träffa oss personligen genom att boka tid för ett möte.

Förmånliga villkor

Inga fasta avgifter och våra bästa villkor

Förmånliga villkor för hela familjen

Som Private Banking-kund gäller alla förmånliga villkor även för din familj och eventuella företagskonton.​ Kontakta oss så ser vi till att både familj och företagskonton får samma villkor.

Här är några av våra förmånliga villkor:


 • Inga fasta avgifter
 • Lågt rörligt courtage: 0,055 % (minst 69 kr)
 • 3,50 % i effektiv utlåningsränta
 • Möjlighet att få 0,99 % i rörlig effektiv utlåningsränta om din portfölj kvalificerar sig för Knockoutlånets ränterabatter
 • Nordnets handelsprogram Wintrade gratis
 • Nordnets deklarationsprogram gratis
 • Skatterådgivning tillsammans med Deloitte.
  Du får ett kostnadsfritt möte med Deloitte samt 20 % rabatt på ett urval av deras tjänster. Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 • Legal rådgivning via Avtal 24
  Legal rådgivning och rabatterade priser på legala tjänster via vår samarbetspartner, Avtal 24. Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 • Automatisk kursuppdatering för ett antal börser i Mina listor gratis

Se hela prislistan här.

Placeringshjälp

Förutsättningar att ta kloka investeringsbeslut på egen hand

Analyser
Du kan ta del av unika analysverktyg online som hjälper dig att spara i linje med din riskprofil, exempelvis investeringsguiden och våra fond-i-fonder. Dessutom får du aktuella analyser och placeringsförslag via våra samarbetspartners.

Placeringserbjudanden
Du får möjligheten att handla obligationer, företagscertifikat och andra ränteprodukter. När Nordnet är delaktiga i emissioner frågar vi alltid dig som Private Banking-kund först. Du erbjuds även skräddarsydda placeringar som annars kan vara svåra att komma åt.

Event och kundträffar
För att ge ytterligare stöd och inspiration arrangerar vi olika event där du får lyssna på analytiker och andra specialister inom finansbranschen.

Pension

Samla pensionssparandet hos Nordnet till samma förmånliga villkorInga fasta avgifter och stort placeringsutbud

Hos Nordnet kan du samla din pension tillsammans med ditt och familjens resterande sparande för att få en bra översikt på din/er ekonomi.

Handla i över 1200 fonder och välj bland ett stort utbud av aktier i hela Norden men även Tyskland, USA och Kanada. Självklart till samma courtage som för dina övriga placeringar. Dessutom har du möjlighet, när börskli­matet är oroligt, att ligga helt eller delvis likvid i din pension.

Se över pensionssparandet för dig privat och dina anställda

Vi hjälper dig gärna att se över ditt pensionssparande och ta reda på vad som är möjligt och förmånligt för dig att flytta till Nordnet.

Att investera i finansiella instrument innebär alltid en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk av­kast­ning är ingen garanti för framtida avkastning. Faktablad för de fonder som Nordnet förmedlar finner du på www.nordnet.se (i orderläggningsfönstret och på respektive fonds produk­tsida). Informationsbroschyr(er) tillhandahålls av respektive fondbolag. Du bör ta del av nämnda handlingar innan du beslutar dig för att investera i en fond.