Private Banking

För dig som är förmögen att tänka nytt

Personlig service
inom 30 sekunder

Sveriges billigaste
bolån från 0,69 %*

Inspiration och aktieanalyser

 

Upp

Små avgifter.
Stora förmögenheter

Private Banking är för dig som vill ha ut maximalt av dina investeringar, utan att betala någon fast avgift. Ända sedan 1996 har vi erbjudit förstklassiga tjänster för investerare som vill ligga i framkant. Det är därför vi idag har 45 miljarder under förvaltning.

För medvetna investerare och innovativa entreprenörer

Här står du och dina behov i centrum. Många av våra kunder handlar självständigt med vårt förmånliga Private Banking-courtage. Andra driver bolag med allt vad det innebär och vill ha extra service och mer omfattande förvaltningstjänster.

Allt startar hos Private Bankings erfarna service- och mäklarteam som aldrig är mer än 30 sekunder bort. Ring oss på 08-506 377 00.

Anmäl intresse eller ring oss på 08-506 377 00
Categories

Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Våra allra förmånligaste priser

Som kund hos oss ska du ha Nordnets bästa villkor. Vårt förmånliga Private Banking-courtage och bolån från 0,69 procent*, till exempel.

Härlänk till annan webbplats hittar du vår fullständiga prislista för Private Banking.

Det du vill - när du vill

Här får du hjälp med allt som gäller familjens tillgångar och privatekonomi. Ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden och specialistkompetens inom pension och försäkring så väl som skatt och juridik. All service startar 30 sekunder bort – hos Private Bankings erfarna service- och mäklarteam. 

Bestil gratis flyttehjælp - så hjælper Nordnet dig hele vejen.

Så fungerar modern Private Banking

Alla kunder är unika med individuella förutsättningar och behov. Som kund hos oss har du tillgång till allt du behöver när det kommer till investeringar och privatekonomi. Och du betalar inte en krona i fast avgift - bara för det som är viktigt för dig.

Halva priset på SvD Börsplus aktieanalyser

Som Private Banking-kund hos oss har du nu möjlighet att teckna en prenumeration på dagliga aktieanalyser till 50 procents rabatt. Totalt sparar du 2 340 kronor per år. Vi bjuder dig dessutom på första månaden.

SvD Börsplus hundratals aktieanalyser finns sparade i ett praktiskt och lättöverskådligt arkiv, som du har full tillgång till när du prenumererar.

Rabatt på skatterättslig rådgivning med EY

Nordnet samarbetar med EY avseende ett brett spektrum av juridiska och finansiella rådgivningstjänster. Det betyder bland annat att du som Private Banking-kund hos oss får 20 procent rabatt på EY:s skatterättsliga och legala rådgivning.

Familjejuridisk rådgivning med avtal24

På avtal24.se skriver du juridiskt korrekta avtal, anpassade till din specifika situation. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal.

Teknisk och kvantitativ analys med Investtech

Investtech är ett norskt företag som räknas till Nordens ledande inom teknisk och kvantitativ aktieanalys. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du rabatt på tjänsterna Professional och Institutional.

 

Ring oss på 08-506 377 00 för mer information om vårt Private Banking-erbjudande.

"Andra var ointresserade av våra små lån. Ni ger lägre ränta just för att vi har låg belåning och sparat kapital."

Frivid42

"Med analystjänsten Börsplus utvärderar experter börsen åt mig. Varför betala dyrt för råd jag inte behöver?"

Sten

"Bra produkter och proffsig hjälp. Nordnet utklassar traditionella banker inom teknik, utbud och pris."

Stefan

Svar på vanliga frågor:

Varför ska jag vara Private Banking-kund hos Nordnet?

Hos de flesta andra får du betala dyrt för dina miljoner. Vi gör tvärtom och ger Private Banking-kunderna de allra bästa villkoren - utan att ta en krona betalt.

Hos oss får du allt du behöver när det kommer till dina och familjens tillgångar. Vi erbjuder snabb och bekväm service samt expertis inom placeringar, pension och försäkring. Genom vårt tajta samarbete med EY har du som kund hos oss alltid tillgång till råd inom skatt och juridik.

Du betalar ingenting för att vara kund hos oss - istället köper du det som du behöver och vill ha. Det är den nya tidens Private Banking.  

Kostar Private Banking-erbjudandet något?

Nej. Som en av få aktörer på markanden tar vi inget betalt för vårt Private Banking-erbjudande. Tvärtom får du bättre priser och ännu schysstare villkor.

Som kund hos oss omfattas hela familjen av dina förmånliga villkor.


Hur mycket pengar ska jag ha för att omfattas av Private Banking?

Vår Private Banking-tjänst är för alla som har minst 2,5 miljoner kronor i samlat kapital hos Nordnet. Inklusive företags- och pensionskonton.


Hur funkar bolånet?

Hos oss har du möjlighet att ansöka om vårt förmånliga bolån - med en ränta från 0,69 procent*. Det är dina samlade tillgångar som bestämmer priset. Många väljer att flytta sin pension hit för att på så sätt få mer få mer kapital och en lägre ränta.

Läs mer och ansök härlänk till annan webbplats.

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (20170906). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 10 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 480 kr och en total kreditkostnad om 1 532 644 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet. 


Har jag tillgång till personlig service?

Att vi erbjuder smarta digitala lösningar innebär att vi kan hålla ner kostnaderna. Däremot betyder det inte att du som Private Banking-kund saknar en personlig kontakt. Som kund hos oss får du ett eget telefonnummer som går direkt till Private Bankings service- och mäklarteam. De svarar alltid inom 30 sekunder.

Hos service- och mäklarteamet får du hjälp med allt det praktiska samtidigt som du kan bolla din frågor om marknaden och börsen.


Får jag någon hjälp med mina pensionsförsäkringar?

När du blir kund hos oss erbjuder vi dig en kostnadsfri sammanställning som visar vilka pensionsförsäkringar du har och om du har möjlighet att flytta. Väljer du att genomföra en flytt hjälper vi naturligtvis till med allt det praktiska.

Och du - kom ihåg att även pension räknas in i dina samlade tillgångar som bland annat kvalificerar dig till en lägre bolåneränta.


Private Banking - ett roligare sätt att spara!

Ring oss på 08-506 377 00

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (20170906). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 10 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 480 kr och en total kreditkostnad om 1 532 644 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.