Private Banking

För dig som är förmögen att tänka nytt

Personlig service
inom 30 sekunder

Sveriges billigaste
bolån från 0,69 %*

Inspiration och aktieanalyser

 

Upp

Små avgifter. Stora förmögenheter

Du är viktig. Hos andra får du betala för det – vi gör tvärtom och ger våra Private Banking-kunder de bästa villkoren. Befria din förmögenhet från onödiga avgifter och få ut mer av dina egna pengar. Det förtjänar du.

Härlänk till annan webbplats hittar du vår fullständiga prislista för Private Banking.

 

Eget service- och mäklarteam

Bäst courtage och lägst ränta

Gratis handelsprogram

Exklusiva event

Snabb kursuppdatering

Unika erbjudanden


* Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (170906). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 10 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 480 kr och en total kreditkostnad om 1 532 644 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet.

Anmäl intresse eller ring oss på 08-506 377 00
Categories

"Andra var ointresserade av våra små lån. Ni ger lägre ränta just för att vi har låg belåning och sparat kapital."

Frivid42

"Med analystjänsten Börsplus utvärderar experter börsen åt mig. Varför betala dyrt för råd jag inte behöver?"

Sten

"Bra produkter och proffsig hjälp. Nordnet utklassar traditionella banker inom teknik, utbud och pris."

Stefan

Erbjudanden och rabatter

Som Private Banking-kund hos oss får du tillgång till skatterådgivning, legal rådgivning och teknisk analys hos våra samarbetspartners.

Klicka nedan för mer information om våra unika Private Banking-erbjudanden. Det ska vara lite förmånligare att investera med oss.

SvD Börsplus - halva priset på aktieanalyser

Som Private Banking-kund hos oss har du nu möjlighet att teckna en prenumeration på dagliga aktieanalyser till 50 procents rabatt. Totalt sparar du 2 340 kronor per år. Vi bjuder dig dessutom på första månaden.

SvD Börsplus hundratals aktieanalyser finns sparade i ett praktiskt och lättöverskådligt arkiv, som du har full tillgång till när du prenumererar.

EY - Rabatt på skatterättslig rådgivning

Nordnet samarbetar med EY avseende ett brett spektrum av juridiska och finansiella rådgivningstjänster. Det betyder bland annat att du som Private Banking-kund hos oss får 20 procent rabatt på EY:s skatterättsliga och legala rådgivning.

avtal24 - Familjejuridisk rådgivning

På avtal24.se skriver du juridiskt korrekta avtal, anpassade till din specifika situation. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal.

Investtech - Teknisk och kvantitativ analys

Investtech är ett norskt företag som räknas till Nordens ledande inom teknisk och kvantitativ aktieanalys. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du rabatt på tjänsterna Professional och Institutional.

Jonas, Carl och Charlotta i Private Banking-teamet

Svar på vanliga frågor:

Varför ska jag vara Private Banking-kund hos Nordnet?

Hos de flesta andra får du betala dyrt för dina miljoner. Vi gör tvärtom och ger Private Banking-kunderna de allra bästa villkoren - utan att ta en krona betalt.

Med vårt Private Banking-erbjudande har du makten - samtidigt som du och dina pengar får de bästa förutsättningarna att växa. Lågt courtage, rabatterad utlåningsränta, exklusiva erbjudanden och massor av inspiration. Inte minst via vår samarbetspartner SvD Börsplus, som skickar konkreta aktietips så gott som dagligen.

Det ska vara lite enklare och mycket roligare att investera med oss.

 

Kostar Private Banking-erbjudandet något?

Nej. Som en av få aktörer på markanden tar vi inget betalt för vårt Private Banking-erbjudande. Tvärtom får du bättre priser och ännu schysstare villkor.

Som kund hos oss omfattas hela familjen av dina förmånliga villkor.


Vilka villkor gäller för Private Banking?

När det gäller courtage erbjuder vi fyra olika prisklasser för Private Banking. Du väljer själv den prisklass som passar dig och dina affärer bäst. Självklart kan du byta längre fram.

den här sidanlänk till annan webbplats hittar du vår samlade prislista för Private Banking.


Hur mycket pengar ska jag ha för att omfattas av Private Banking?

Vår Private Banking-tjänst är för alla som har minst 2,5 miljoner kronor i samlat kapital hos Nordnet. Inklusive företags- och pensionskonton.


Hur funkar bolånet?

Som Private Banking-kund hos oss har du möjlighet att ansöka om vårt förmånliga bolån - med en ränta från 0,69 procent*. På den här sidanlänk till annan webbplats hittar du mer information om vårt bolån för Private Banking.

Bolån för Private Banking

 

*Avser effektiv ränta efter högsta möjliga ränterabatt (20170906). För högsta rabatt krävs en belåningsgrad på max 50 % och minst 10 mkr i tillgångar hos Nordnet. Effektiv ränta utan rabatt för ett bolån på 1 mkr med en bindningstid på 3 mån och en löptid på 30 år är 1,79 %, vilket (förutsatt oförändrad ränta och utan hänsyn till ev. skatteavdrag) ger en månadskostnad om 1 480 kr och en total kreditkostnad om 1 532 644 kr. Bolånet kräver en kostnadsfri aktie- och fonddepå hos Nordnet. 


Har jag tillgång till personlig service?

Att vi erbjuder smarata digitala lösningar innebär att vi kan hålla ner kostnaderna. Däremot betyder det inte att du som Private Banking-kund saknar en personlig kontakt. Som kund hos oss får du ett VIP-nummer som går direkt till service- och mäklarteamet. De svarar alltid inom en minut.

Hos service- och mäklarteamet får du hjälp med allt det praktiska samtidigt som du kan bolla din frågor om marknaden och börsen.


Får jag någon hjälp med mina pensionsförsäkringar?

Först och främst - dina förmånliga villkor omfattar dina privata investeringar, så väl som eventuella företags- och pensionskonton. När du blir kund hos oss tar vi fram en kostnadsfri pensionssammanställning som visar vilka pensionsförsäkringar du har och om du kan flytta. Naturligtvis hjälper vi dig också med allt det praktiska runt en eventuell flytt.


Private Banking - ett roligare sätt att spara!

Ring 08-506 377 00

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.