Private Banking

Upp

Dela:

Du har makten - vi ger förutsättningarna

Du är viktig. Hos andra får du betala för det – vi gör tvärtom och ger våra Private Banking-kunder de bästa villkoren. Du får lägre courtage och bättre ränta. Befria din förmögenhet från onödiga avgifter och tjäna mer på dina egna pengar.

Samma goda villkor - för hela familjen

Private Banking vänder sig till dig med 2,5 miljoner i samlat kapital, inklusive företags- och pensionskonton. Naturligtvis omfattas hela familjen av dina särskilt förmånliga villkor.

Nyhet! Vi bjuder på aktieanalyser från SvD Börsplus

Som du kanske känner till satsar vi allt på inspiration och smarta digitala verktyg. SvD Börsplus är ett sådant exempel. Under sex månader bjuder vi dig som blir Private Banking-kund på dagliga aktieanalyser, direkt till din mejladress. Totalt värde 2 340 kronor.

Välkommen att investera med oss!Intresserad av att komma i kontakt med oss på Private Banking? Skicka ett mejl eller ring oss på 08-506 377 00. Du kan också lämna dina kontaktuppgifter här, så hör vi av oss.

Du har makten - vi ger förutsättningarna

Tjäna mer pengar på dina pengar

Inspireras av andra eller bli bäst själv


Få 30 courtagefria affärer

Nu bjuder vi dig som blir ny kund hos oss på 30 courtagefria affärer. Erbjudandet gäller handel på Stockholms-, Oslo- och Hesingforsbörsen under sex månader. Ring för att ta del av erbjudandet.
Våra bästa priser


  • Eget service- och mäklarteam
  • Förmånligt courtage 0,055 % (minst 69 kr)*
  • Attraktiv ränta på bolånlänk till annan webbplats och värdepapperslån
  • Gratis aktieanalyser via SvD Börsplus
  • Nordnets handelsprogramlänk till annan webbplats  • Nordnets deklarationsprogramlänk till annan webbplats
  • Rådgivning inom skatt och juridik
  • Kostnadsfri kursuppdatering
  • Exklusiva event
  • Eget nyhetsbrev

* Valfrihet! Välj den av våra courtageklasser i prislistanlänk till annan webbplats som passar dig bäst.

En personlig relation

Carl Kindal, Christina Juhlin-Dannfelt och Eric Molin


Direktnummer till mäklare och kundservice

Hos oss har du ett helt eget team. Du får tillgång till mäklare som hjälper dig med handelsrelaterade frågor, och en kundservice som tar hand om det praktiska. Du behöver aldrig vänta mer än 20 sekunder på att komma i kontakt med oss.

Naturligtvis kan du även träffa oss personligen, genom att boka ett möte. När du ringer oss på direktnumret 08-506 377 00 har du alltid en prioriterad plats.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Låt pengarna växa

Vi på Nordnet arbetar med övertygelsen om att du är bäst på att ta hand om dina investeringar. Hos oss har du alla förutsättningar att lyckas.

Genom kunskap, verktyg och inspiration har du möjlighet att fatta smarta beslut. Det blir helt enkelt lite enklare och mycket roligare att handla.

Välj fritt i vårt breda utbud

Aktier och närmare 2 000 fonder

Ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden

Du har tillgång till över 1 800 fonder i olika kategorier och handlar aktier i Norden, Tyskland, USA och Kanada till förmånliga priser. Naturligtvis kan du också köpa andra produkter, exempelvis företagsobligationer, certifikat, derivat, ETF:er och hävstångsprodukter hos oss.

Få förslag på fonder

Investeringsguiden

Investeringsguiden

Investeringsguiden hjälper dig att hitta rätt risknivå i ditt långsiktiga sparande. Genom att besvara ett antal frågor får du ett personligt förslag på risk och fördelning mellan olika tillgångsslag. Du får också konkreta förslag på fonder som passar dina behov.

Inspireras av andra

Shareville

Shareville

Med Shareville delar du med dig av information från din portfölj, dina beslut och tankarna bakom dem. Du är anonym om du vill, och ingen ser hur mycket pengar du rör dig med. Samtidigt kan du följa hur andra resonerar och vilken avkastning de får i sina portföljer.

Förmånligt bolån


En låg ränta innebär nya möjligheter för dig som är kund hos Private Banking. Därför erbjuder vi dig nu att låna på din bostad till en av marknadens lägsta räntor.

Principen är enkel. Hos oss kan du ansöka om att belåna din villa eller bostadsrätt upp till 50 procent av värdet - och ta del av vår attraktiva bolåneränta. Ring oss gärna på 08-506 377 00 om du har frågor.
Eller läs mer och ansök direkt här.länk till annan webbplats

Erbjudanden!

Som Private Banking-kund hos oss får du tillgång till skatterådgivning, legal rådgivning och teknisk analys hos våra samarbetspartners.

Klicka nedan för mer information om våra förmånliga tjänster för dig som blir Private Banking-kund.

SvD Börsplus - gratis aktieanalyser


Som du kanske känner till satsar vi allt på inspiration och smarta digitala verktyg. SvD Börsplus är ett sådant exempel. Under sex månader bjuder vi dig som blir Private Banking-kund på dagliga aktieanalyser, direkt till din mejladress. Totalt värde 2 340 kronor.

avtal24 - Familjejuridisk rådgivning


På avtal24.se skriver du juridiskt korrekta avtal, anpassade till din specifika situation. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du 30 minuters kostnadsfri familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på alla avtal.

Deloitte - Rådgivning inom skatt och juridik


Deloitte erbjuder skatterådgivning och legal rådgivning för privatpersoner, entreprenörer och ägarledda företag. Som Private Banking-kund får du ett kostnadsfritt möte och rabatt på ett urval av Deloittes fastpristjänster.

Investtech - Teknisk och kvantitativ analys


Investtech är ett norskt företag som räknas till Nordens ledande inom teknisk och kvantitativ aktieanalys. Som Private Banking-kund hos Nordnet får du rabatt på tjänsterna Professional och Institutional.

Samla pensionen

Förmånligt pensionssparande för dig

Hos oss kan du samla pensionen med ditt och familjens övriga sparande - till samma förmånliga villkor. Med allt på samma ställe får du bra överblick och goda förutsättningar att fatta långsiktiga beslut.

Precis som för ditt övriga sparande har du tillgång till över 1 800 fonder och samma stora utbud av aktier i Norden, Tyskland, USA och Kanada. Du har också möjlighet, när börsklimatet är oroligt, att ligga helt eller delvis likvid i din pension.


Ring oss på 08-506 377 00 så hjälper vi dig att samla ihop pensionen
- eller läs mer om:

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.