Upp

Dela:

Superfonden Sverige 0% avgift

Superfonden Sverige är en helt avgiftsfri indexfond

  • 0 % förvaltningsavgift
  • 0 % köp- och säljavgift
  • 0 % administrationsavgift

Fonden speglar utvecklingen i de drygt 70 mest handelsomsatta bolagen på Stockholmsbörsen, och följer med i både upp- och nedgång. Och viktigast av allt - den ger allt till dig och inget till oss.


Inte bara för att vara snälla
Någonstans tvingar vi dig säkert att betala, tänker du. Nej, inte alls. Vi är glada så länge du är nöjd med ditt sparande. Men självklart hoppas vi att du på sikt också ska upptäcka andra fonder, handel med aktier och allt annat som vi på Nordnet kan erbjuda.

Om du inte redan är kund
Öppna ett konto och för över pengar, så kan du börja köpa andelar i Superfonden Sverige direkt. Du kan även månadsspara och pensionsspara i fonden. Konto öppnar du enklast med e-legitimation.


Att spara i fonder innebär alltid en risk. Fonden kan såväl minska som öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Här hittar du faktabladlänk till annan webbplats och i informationsbroschyrlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för fonden. Du bör ta del av nämnda handlingar innan du beslutar dig för att investera i en fond.

Superfonderna kan endast handlas hos Nordnet, via konton utan sådan fullmakt där fullmaktstagaren bedriver yrkesmässig rådgivning eller förvaltning.

Indexfonder - allt du behöver veta.

Superfonden är en indexfond, men vad är egentligen en indexfond? På Nordnetbloggen går vi igenom allt du behöver veta om Indexfonder.

Här kan du läsa blogginlägget: Indexfonder - allt du behöver vetalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Så mycket sparar du
att slippa avgifter


Superräknaren

Superräknaren hjälper dig att se hur mycket du skulle spara på att slippa avgiften i en svensk indexfond.0
Kr

Så har vi räknat

Superräknaren beräknar hur mycket ett sparbelopp per månad och/eller en engångsinsättning växer med och utan avgifter, givet förväntad avkastning, förvaltningsavgift och antal år man sparar. Beräkningarna baseras på månatlig avkastning, kostnad för månadssparande, årlig avkastning och kostnad för en engångsinsättning.  Beräkningarna är något förenklade, på grund av att kostnader för fonder dras dagligen medan insättningar görs månatligen. Istället för att redovisa dagliga insättningar och kostnader, har vi valt att beräkna dessa månadsvis för månadssparande för enkelhetens skull. Eventuella skatteeffekter är inte inräknande. Beräkningarna är också baserade på att ett månadssparande startar dag 1 och inte 30 dagar framåt i tiden

NORDNET SUPERFONDEN NORGE

Superfonden Norge följer de 25 mest omsatta aktierna på Oslo-börsen. Superfonden Norge handlas i lokal valuta, NOK, och vi växlar automatiskt åt dig. När växling sker automatiskt är skillnaden mellan din köp- och säljkurs, spreaden, 0,5 %. Läs mer om valutaväxlinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

NORDNET SUPERFONDEN DANMARK

Superfonden Danmark följer de 20 mest omsatta aktierna på Köpenhamnsbörsen. Superfonden Danmark handlas i lokal valuta, DKK, och vi växlar automatiskt åt dig. När växling sker automatiskt är skillnaden mellan din
köp- och säljkurs, spreaden,  0,5 %. Läs mer om valutaväxlinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

NORDNET SUPERFONDEN FINLAND

Superfonden Finland (Superrahasto Suomi) följer de 25 mest omsatta aktierna på Helsingforsbörsen. Superfonden Finland handlas i lokal valuta, Euro, och vi växlar automatiskt åt dig. När växling sker automatiskt är skillnaden mellan din köp- och säljkurs, spreaden,  0,5 %. Läs mer om valutaväxlinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

HJÄLP ATT KOMMA IGÅNG.Har du frågor eller behöver hjälp att komma igång? 

Ring oss på 08-506 330 00. Du kan även skriva till oss på info@nordnet.se 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.