Superfonden Sverige

 

- en helt avgiftsfri indexfond

Upp

Superfonden Sverige är en indexfond

Fonden speglar utvecklingen i de drygt 70 mest handelsomsatta bolagen på Stockholmsbörsen, och följer med i både upp- och nedgång. Och viktigast av allt - den ger allt till dig och inget till oss.

Du betalar ingenting

Någonstans tvingar vi dig säkert att betala, tänker du. Nej, inte alls. Vi är glada så länge du är nöjd med ditt sparande. Men självklart hoppas vi att du på sikt också ska upptäcka andra fonder, handel med aktier och allt annat som vi på Nordnet kan erbjuda.

Superfondens utveckling

Kom igång med 3 enkla steg

Öppna konto

Det tar bara någon minut att komma igång.

Överför pengar

Föranmäl konto för smidigare överföringar.

Börja spara i Superfonden

Börja investera.

Superfonderna i Norden

Superfonden Danmark

Superfonden Danmark följer de 20 mest omsatta aktierna på Köpenhamnsbörsen. Superfonden Danmark handlas i lokal valuta, DKK, och vi växlar automatiskt åt dig. När växling sker automatiskt är skillnaden mellan din
köp- och säljkurs, spreaden, 0,5 %. Läs mer om valutaväxling.

 

Superfonden Norge

Superfonden Norge följer de 25 mest omsatta aktierna på Oslo-börsen. Superfonden Norge handlas i lokal valuta, NOK, och vi växlar automatiskt åt dig. När växling sker automatiskt är skillnaden mellan din köp- och säljkurs, spreaden, 0,5 %. Läs mer om valutaväxling.

 

Superfonden Finland

Superfonden Finland (Superrahasto Suomi) följer de 25 mest omsatta aktierna på Helsingforsbörsen. Superfonden Finland handlas i lokal valuta, Euro, och vi växlar automatiskt åt dig. När växling sker automatiskt är skillnaden mellan din köp- och säljkurs, spreaden, 0,5 %. Läs mer om valutaväxling.

Köp Superfonden Danmarklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Köp Superfonden Norgelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Köp Superfonden Finlandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Se hur mycket du sparar på att slippa avgifter

Superräknaren

Se hur mycket du kan tjäna på att spara långsiktigt och regelbundet – utan att ditt sparande äts upp av onödiga avgifter.

Superräknaren0
Kr

Så har vi räknat:


Superräknaren beräknar hur mycket ett sparbelopp per månad och/eller en engångsinsättning växer med och utan avgifter, givet förväntad avkastning, förvaltningsavgift och antal år man sparar. Beräkningarna baseras på månatlig avkastning, kostnad för månadssparande, årlig avkastning och kostnad för en engångsinsättning. Beräkningarna är något förenklade, på grund av att kostnader för fonder dras dagligen medan insättningar görs månatligen. Istället för att redovisa dagliga insättningar och kostnader, har vi valt att beräkna dessa månadsvis för månadssparande för enkelhetens skull. Eventuella skatteeffekter är inte inräknande. Beräkningarna är också baserade på att ett månadssparande startar dag 1 och inte 30 dagar framåt i tiden

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller felaktiga beräkningar som kan uppkomma.

Nordnet - upptäck ett roligare sätt att spara!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.