Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet AutoTrader.


Automatisk börshandel.

Vår samarbetspartner Autostock är den äldsta aktören i Norden inom automatisk börshandel. Handel sker på analysplattformen AutoTrader Bas och Pro och Autostock ansvarar för försäljning, utveckling och support av dessa.

Autostock utvecklar också tillhörande analysmetoder och automatiska handelsstrategier samt verktyg för trading med börshandlade instrument.

Kom igång

  • Automatisk eller manuell orderläggning.

  • Välintegrerat med Nordnet.

  • Skapa egna arbetsytor och egen handelsmiljö.

  • Kraftfull screening-funktion och flera typer av stoploss-bevakning.

  • Möjlighet till courtagefri handel inom Nordnet Markets.

Direktaccess till dina konton.

I Nordnet AutoTrader får du direkt tillgång till dina Nordnetkonton. Det är enkelt att lägga en manuell order direkt från programmiljön, eller konfigurera automatisk orderläggning enligt dina förutbestämda regler.

Du har också möjlighet att skapa fiktiva trading-konton där du kan övningshandla eller prova några av de automatiska funktionerna riskfritt innan du bestämmer dig för att handla med riktiga pengar. Fiktiva konton fungerar med alla instrument, både för manuell och automatisk handel.

Handelshistorik loggas lokalt för samtliga konton och det finns en effektiv sorteringsfunktion där du kan exportera ut din handelshistorik till Excel och spara för framtiden.

Se YouTube-klipp

Handelsapplikationer-ActiveTrader-Device.jpeg
Tjanster-Handelsapplikationer-AutoTrader-770x440.jpeg

Anslut bevakning i förväg.

Nordnet AutoTrader har marknadens vassaste stöd för handel med börshandlade produkter som minifutures och certifikat. Det går att ansluta stoploss-bevakning som till exempel trendlinjer, flytande stoploss eller andra intelligenta villkorsstyrda bevakningsmodeller. Det går också att rigga upp en trading-miljö där du associerar en uppsättning minifutures till en underliggande tillgång, som därefter kan handlas manuellt eller automatiskt på fiktivt konto. Positionen replikeras till skarpt konto i form av minifutures, till exempel inom ramen för Nordnet Markets.

Att handla inom Nordnet Markets ger flera fördelar; det är courtagefritt (mer info under ner) under vissa förutsättningar och du kan exponera dig mot både uppgång och nedgång.

Replikeringsverktyget ingår i AutoTrader Bas.

Filtrera fram aktiekandidater.

Skaffa dig ett statistiskt övertag - låt AutoTraders kraftfulla screeningfunktion söka igenom listor av aktier och index och sortera fram dem som är mest intressanta för dagen. Du kan till exempel få hjälp att hitta aktier som trendar starkt jämfört med index och söka fram aktier som befinner sig i upptrend på längre sikt.

Besluta dig för vad du vill hitta och låt Nordnet AutoTrader ranka kandidaterna efter dina individuella preferenser.

Se YouTube-klipp

210127_Nordnet_Kontor_1979.jpeg
SE-NN-markets-support-770x400.jpeg

Anpassa din tradingmiljö.

Du har nästintill obegränsade möjligheter att anpassa utseendet i AutoTrader. Skapa så många arbetsytor du vill och bestäm själv hur de ska se ut. Du har ett 20-tal olika färgteman att välja mellan.

En sparad arbetsyta laddas snabbt via en listmeny, och kan innehålla en färdigpreparerad orderläggningsdialog, associerade kursdiagram i olika upplösningar samt dina favoritindikatorer för teknisk analys. Screeningkalkyler körs automatiskt när du laddar en sparad arbetsyta så att du alltid har tillgång till färskt uppdaterade värden.

Användarcommunity och utbildningsmaterial.

Som AutoTrader-användare är du välkommen att delta i Autostocks användarcommunity och få svar på frågor, tips på analysmetoder och handelsstrategier. Det kostar inget extra och alla är välkomna.Det finns också utbildningsmaterial på Autostocks webbplats, både gratis introduktionskurser och mer avancerade vidareutbildningar för dig som vill lära dig koda egna robotar.

Tjanster-Handelsapplikationer-AutoTrader-Anvandarcommunity-770x440.jpeg

Vanliga frågor och svar.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier historiskt gett god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Vissa av produkterna som beskrivs på den här sidan är inte lämpade för alla. De är komplicerade och kräver en god förståelse för den underliggande marknaden och produkternas specifika villkor och egenskaper.

Läs mer om risker med börshandlade produkter

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm