Hoppa till huvudinnehållet

Nordnets app.

Köp och sälj vad du vill. Var du vill.

Med Nordnets prisbelönta app för iPhone och Android kan du handla aktier, fonder och ETF:er oavsett var du är. Dessutom övervakar du enkelt de instrument du vill hålla ett extra öga på genom våra användarvänliga övervakningslistor. I appen får du även realtidsinformation om dina innehav samt ser aktuell status på dina köpordrar. Håll koll på dina investeringar och konton på din mobil eller surfplatta. Det kostar självklart inget att ladda ner eller använda appen.

2021 vann Nordnets app det prestigefyllda priset Red Dot Design Award. Priset tilldelas Nordnet i kategorin ”Varumärken och kommunikation”. Red Dot Award är ett av världens största och mest ansedda designpriser och delas varje år ut av den tyska organisationen Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Priset grundades 1955 och juryn består av 24 internationella designexperter. Vinnarna utmärker genom sig genom exceptionell kvalitet i produkt- och kommunikationsdesign.

nordnet app

De senaste uppdateringarna.

Förbättrad marknadsöversikt.

Anpassa dina övervakningslistor helt enligt dina egna behov.

Tryggt och enkelt.

Logga in med BankID, Touch-ID, Face-ID eller användarnamn och lösenord.

Interaktiva grafer.

Jämför dina investeringar med relevanta index över tid.

Frågor och svar.

Du kan ladda ner och använda appen gratis. Övriga kostnader är i enlighet med Nordnets ordinarie prislistaöppnas i nytt fönster.

All data som utbyts mellan appen och vårt system är krypterad. Du är således lika säker i appen som på nordnet.se. Kom dock ihåg att inte lämna telefonen utan att logga ut. Om du har varit inaktiv i 60 minuter loggas du automatiskt ut.

Ja, appen har uppdaterats. Användartester har genomförts för att förstå vilka funktioner som är viktigast och hur användare vill navigera. Baserat på resultaten av detta har vi skapat ett helt nytt användargränssnitt. Utöver detta gör vi kontinuerliga uppdateringar baserade på de synpunkter vi får och när ny funktionalitet ska lanseras.

Om du inte redan har den gamla Nordnet-appen kan du ladda ner den nya för iPhone och Android. Om du redan har en tidigare version får du ett meddelande om uppdatering på din enhet. Alla gamla data ingår i den uppdaterade appen och du har möjlighet föra över dina tidigare övervakningslistor.

Om du har synpunkter eller förslag på förbättring av appen, skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på info@nordnet.se. Om du har allmänna frågor om appen eller behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst på 010-583 30 00.

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i fonden både kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.