Hoppa till huvudinnehållet

Nordnets app.


Köp och sälj vad du vill. Var du vill.

Sköt dina affärer i mobilen.

Med Nordnets prisbelönta app för iPhone och Android kan du handla aktier, fonder och ETF:er oavsett var du är. Dessutom övervakar du enkelt de instrument du vill hålla ett extra öga på genom våra användarvänliga övervakningslistor. I appen får du även realtidsinformation om dina innehav samt ser aktuell status på dina köpordrar. Håll koll på dina investeringar och konton på din mobil eller surfplatta. Det kostar självklart inget att ladda ner eller använda appen.

2021 vann Nordnets app det prestigefyllda priset Red Dot Design Award.
Priset tilldelas Nordnet i kategorin ”Varumärken och kommunikation”. Red Dot Award är ett av världens största och mest ansedda designpriser och delas varje år ut av den tyska organisationen Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Priset grundades 1955 och juryn består av 24 internationella designexperter. Vinnarna utmärker genom sig genom exceptionell kvalitet i produkt- och kommunikationsdesign.


CMS_image_app_770x400_SE.png

De senaste uppdateringarna.

Förbättrad marknadsöversikt.

Anpassa dina övervakningslistor helt enligt dina egna behov.

Tryggt och enkelt.

Logga in med BankID, Touch-ID, Face-ID eller användarnamn och lösenord.

Interaktiva grafer.

Jämför dina investeringar med relevanta index över tid.

Frågor och svar.

Bra att veta om risker och avkastning.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm