Flytta till Nordnet.

Samla ditt sparande.

Att samla ditt sparande hos oss skapar enkelhet och kontroll. Men det stannar inte där. Vi erbjuder flera fördelar för våra lojala och långsiktiga kunder, exempelvis förmånligt bolån.

Här har vi samlat allt du behöver veta för att flytta till oss. Om du har frågor hjälper vi gärna till. Ring oss på 010-583 30 00 eller skicka ett mejl till flyttservice@nordnet.se.

Förenkla din ekonomi med allt sparande på samma ställe.

  • Kontroll och översikt.
  • Fler förmåner.
  • Lägre kostnader.

Flytta till Nordnet.

Allt fler väljer att samla sitt sparande hos Nordnet. Vad vill du flytta?

Signera digitalt med BankIDlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller fyll i och skicka in den här blanketten.

Om du väljer att skicka in blanketten manuellt kan du fylla i den digitalt direkt på datorn och spara ner som pdf. Sedan skickar du in den genom meddelandefunktionen som du hittar högst upp till höger när du är inloggad. Att flytta ett investeringssparkonto konto är enkelt och kommer inte att innebära någon skattekonsekvens. Däremot kan din tidigare bank i vissa fall ta ut en flyttavgift. Kolla vad som gäller. 

Bankerna har olika namn på den här kontoformen, hos oss på Nordnet heter den Aktie- och fonddepå.

Gäller det flytt av fonder, aktier och andra värdepapper behöver du signera digitalt med BankIDlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller fylla i och skicka in den här blankettenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan fylla i den digitalt direkt på datorn och spara ner som pdf. Sedan skickar du pdf:en till oss via meddelandefunktionen som du hittar högst upp till höger när du är inloggad.

Vill du hellre skriva ut och posta blanketten går det också bra. Kom ihåg att bifoga en bild på giltig ID-handling. Adressen är: Nordnet Bank AB, Frisvar, Box 30099
104 25 Stockholm


Kolla vad du kan flytta.

Börja med att beställa en gratis sammanställning över dina pensionskonton. Du fyller bara i dina personuppgifter och kryssar för var du tror att du kan ha pensionssparande idag. Om ett par veckor återkommer vi med en sammanställning över vad du har och om du kan flytta. Sammanställningen kostar ingenting och du förbinder dig heller inte till något. Kolla vad du kan flytta här.

Flytta direkt.

Om du vet vilka pensionskonton du har och vad du vill flytta kan du omedelbart starta flytten genom att fylla i och skicka in aktuell blankett. För varje flytt behöver du fylla i dels en flyttblankett, dels en ansökan.

Flytt till och från kapitalförsäkring är tyvärr inte möjlig. Däremot kan du enkelt sälja av dina innehav och återinvestera i en kapitalförsäkring hos oss. Ring oss gärna om du vill veta mer.