Hoppa till huvudinnehållet

Börja spara till din

semester

framtid.

Börja spara
till din

semester

framtid.

Kom igång med ditt sparande.

I snart 25 år har vi utmanat finansbranschens strukturer och avgifter. Ett enkelt, digitalt och prisvärt sparande har hittills fått över 1 miljon kunder att välja oss.

Det är enkelt och helt kostnadsfritt att bli kund hos oss. Du behöver heller inte byta bank, vi säger snarare - skaffa en till. Varmt välkommen att bli kund du också.

Här får dina pengar möjlighet att växa.

  • Gratis aktiehandel med kom igång-rabatt
  • Enkelt att månadsspara.
  • Förslag på fonder.
  • Personlig service.

Var ska jag börja?

Vill du börja spara i aktier och fonder, men vet inte hur du ska göra? Faktum är att det varken är särskilt svårt eller jobbigt att komma igång.

Tips om jag är helt ny?

Om du är helt ny på börsen och precis ska starta eller flytta ditt sparande från ett sparkonto brukar investeringar i fonder vara att föredra. Fördelen med fonder är att du köper ”ett paket” med bolag där experter sköter placeringarna åt dig.

Automatisera ditt sparande.

Månadssparande är ett bra sätt att komma igång utan att du själv behöver vara aktiv. Med ett månadssparande kan du automatisera ditt sparande och du slipper tänka på att pricka in börsen vid en specifik tidpunkt. Månadssparande är också ett effektivt sätt att få dina pengar att växa genom den så kallade ränta på ränta-effekten.

Byt inte bank, skaffa en till.

Så snabbt kan dina pengar växa.

Totalt sparande

*Stockholmsbörsens genomsnittliga årliga avkastning senaste 10 åren är 12 %, inklusive utdelning och ränta på ränta-effekt (OMXXSGI, 2009-12-31 till 2019-12-31 ). Utan utdelning är avkastningen 9 % (OMXSPI). Observera att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning.

Bra att veta om risker och avkastning.

Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i aktier kan både öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet på fondens produktsida på nordnet.se.