Hoppa till huvudinnehållet
Planerat driftunderhåll lördag kl 10:00-13:00. Under denna tid är det inte möjligt ta del av några av våra funktioner eller tjänster. 

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Vilken avgift/courtage betalar jag för aktiehandel?

Avgiften för aktiehandel heter courtage och är en kostnad i procent eller fast belopp när du köper eller säljer aktier. Vilket courtage du betalar beror på vilken courtageklass du har valt. Om du inte har gjort ett aktivt val så öppnas din depå med courtageklass "Liten". För att se vilken courtageklass du har gå in under Mina sidor, Min profil & inställningar och sen Konton/försäkringar. Där kan du själv byta till den courtageklassen du önskar.

För att se vad varje courtageklass har för priser se vår Prislista under fliken kundservice. 

Gratiscourtaget Kom igång:

Med courtageklassen Kom Igång handlar du gratis på Stockholmsbörsen (Large, Mid & Small cap). Detta gäller i 6 månader och upp till 500 order per år. Övriga börser gäller samma priser som för courtageklass Mini.

Krav för att få Kom Igång:

  • Ditt konto på Nordnet får aldrig ha varit värt 80 000 kr eller mer - samtliga depåer sammanräknade
  • Du är medlem och delar en depå på Shareville
  • Du har ändrat till courtageklass Mini

Om du lever upp till dessa tre krav så läggs din courtageklass automatiskt om till Kom Igång efter en nattkörning. Om du kommer över 80 000 kr i sammanlagt värde på Nordnet så kommer din courtageklass automatiskt läggas om till Mini, och du kan inte längre få courtageklassen Kom Igång.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka