Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Vad är mitt restvärde och när betalas det ut?

När en Mini Future eller Bull & Bear stoppas ut kan det kvarstå ett eventuellt restvärde i produkten som betalas ut. Storleken på beloppet varierar och är beroende av vilken kurs som emittenten lyckats realisera den underliggande tillgången till i samband med att stop loss-nivån nås. I bästa fall blir restvärdets storlek skillnaden mellan instrumentets stop loss-nivå och finansieringsnivå. I värsta fall kan restvärdet bli noll. Om det finns ett restvärde betalas det normalt sett ut inom tio bankdagar. Information om utbetalningen redovisas då i din transaktionshistorik.

På länken nedan kan du finna information om alla utstoppade och förfallna produkter ingående i Nordnet Markets. Förutom information om vilka produkter som blivit utstoppade kan du även finna information om datum och tidpunkt produkten blivit utstoppad samt om det finns ett eventuellt restvärde för återbetalning och vad det beloppet i så fall uppgår till.

Stoppade och förfallna produkter

Observera att det ibland kan ta ett tag från att en produkt har stoppats ut till dess att den syns på sidan för knockade och förfallna produkter.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka