Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

På vilka marknader kan jag handla i Infront Web Trader?

Du kan handla på alla marknader som finns tillgängliga via Nordnet, det vill säga Norden, USA, Tyskland och Kanada. Du kan alltid handla vanliga aktier och ETFer på de marknader vi erbjuder handel. Sedan kan där dock vara vissa begränsningar beroende av vilken depå du handlar ifrån. För vissa instrument som t.ex certifikat och derivat behöver du även genomföra en passandebedömning. Under Nordnet Markets har vi samlat alla Nordnets Bull & Bear certifikat samt Mini futures som du kan handla helt courtagefritt om orderns värde överstiger 1000 SEK/ DKK/ NOK eller 100 EURO.

 

Notera även att personer som har anknytning och är deklarationsskyldig i USA inte kan handla värdepapper med amerikansk emittent* då vi har identifierat ett krav på att segregera och rapportera dessa innehav separat. Detta gäller från och med 24:e juni 2019.

* Med värdepapper menar vi bland annat aktier, börshandlade fonder (ETF) och börshandlade produkter (ETP), där emittenten är ett USA-baserat företag. Detta inkluderar, men begränsas inte till, i stort sett samtliga värdepapper med US ISIN-kod, vilket inte längre kommer vara tillåtet att hålla eller handla. Är du osäker på värdepapper kan du ta kontakt med kundservice.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm