Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur värderas min bostad?

Nordnet:

I samband med att du ansöker om lån genomför vi en värdering av din bostad, baserad på statistik från liknande objekt. Är du inte nöjd med den har du möjlighet att själv bekosta värdering av en oberoende värderingsman. Observera att bostaden måste ha ett värde på cirka 2 000 000 kronor för att kunna belånas hos Nordnet.

Stabelo:

I samband med att du ansöker om lån genomför Stabelo en statistisk värdering av din bostad. Den statistiska värdering tar inte hänsyn till specifika detaljer kopplad till just din bostad och därför kan värderingen i vissa fall skilja sig från det värde som du som kund förväntat dig. I dessa fall finns möjlighet att själv bekosta värderingen av en registrerad fastighetsmäklare alternativt en oberoende värderingsman, dvs. en värdering utförd av en av Samhällsbyggarna auktoriserad värderingsman. Värderingen får inte vara äldre än 3 månader. Dessa värderingsunderlag kommer att jämföras med den statistiska värderingen och justeringar av värdet kan förekomma.

Stabelo äger rätt att besluta om den pantsatta egendomens värde efter den värderingsmodell och metod som Stabelo vid var tid tillämpar.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm