Hoppa till huvudinnehållet

Tre risker med det nya “superregistret”

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Den fete
Den fete
2023-05-22 10:18

Detta är livsfarligt det är ett system som man förväntar sig i Sovjetunionen och blodiga diktaturer typ Nord Korea ?? Och man förstår ju varifrån ett liknade förslag kommer samma dom ekot höj skatten.. Att man har mage att lansera något är konstigt men om man ser vilka beslut som som tagits av det parti som lanserat det då har vi bara gått problem det är ju en medveten handling att stänga ned energiförsörjning en i Sverige. Det är lika dant med sjutningarna det är en medveten handling som ligger bakom !! Och det är ju ingen tvekan om att… Läs mer »