Hoppa till huvudinnehållet

Sparekonomens uppmaning till regeringen – Frida Bratt – Sparpodden 492

Idag gästas Ara av Nordnets egen Frida Bratt! Det blir mycket räntesnack och hur läget ser ut i ekonomin, men även en rejäl känga till regeringen och deras uteblivna skattesänkningar på sparande som utlovades. Utöver det så slås det även ett slag för en enklare flytt av tjänstepension, den oväntat starka rapportsäsongen, och vad vi ska ta oss till med den svaga svenska kronan. Det och mycket mer i veckans Sparpodden!

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Jan
Jan
2023-05-23 10:24

Hej Frida, Du pratar om att ta bort amorteringskravet?! Vi som fyllt 60 har ingen amortering, det var inte något som bankerna förslog när vi lånade. Vi hankar oss fram med tunga ränte kostnader, en del har skilt sig, lånat upp ännu mer. Det var inga problem menade bankerna för ca 10/15 år sedan. Vi hyr ut del av våra bostäder, tvingas sälja av något lösöre mm. Vi är mer än 50% av de som har det svårt.. Vi kan inte byta bank heller. Ingen bank tar emot pensionärer. Vi har ju ingen inkomst av tjänst. Fråga SEB o HB… Läs mer »

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm