Hoppa till huvudinnehållet

Slå börsen över tid – Ulf Hedlundh, VD Svolder – Sparpodden 465

Veckans gäst i Sparpodden är Ulf Hedlundh, VD för Svolder, som berättar om sin strategi för att över tid slå börsen. Det blir en djupdykning i vad Ulf Hedlundh tycker kring tillväxtaktier som slukar pengar och gör förlust.

Ulf Hedlundh tar upp några av Svolders nuvarande portföljbolag som Garo och New Wave Group där vi får en inblick i hans tankegångar kring aktien just nu. Det bli också en diskussion om tidigare innehav i Svolder där Ulf Hedlundh motiverar varför de inte är kvar i Svolders portfölj.

Därtill bjuds vi även på Ulf Hedlundhs tankar om allt möjligt annat som börslistade idrottsföreningar till Riksbankens prestationer.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm