Hoppa till huvudinnehållet

Häng med i rapportsäsongen med hjälp av Quartr

Häng enkelt med i rapportsäsongen med hjälp av Nordnets integration av Quartr. Full tillgång till bolagspresentationer och earningscalls – direkt på plattformen.

Med integrationen av Quartr förenklar vi för dig som är intresserad av ett bolag att lyssna på de presentationer som görs ihop med kvartalsrapporten. Från instrumentsidan kan du enkelt lyssna på senaste inspelningen, komma åt bolagets rapport och även bolagets alla tidigare rapportpresentationer.

Podcastkänsla

Inspelningen kommer att finnas tillgänglig direkt efter att presentationen genomförts, ungefär som en podcast. Precis som när du lyssnar på en podcast, kan du ställa in uppspelningshastigheten eller hoppa fram i inspelningen. Exempelvis om du vill komma direkt till Q&A.

Dokument och bolagspresentationer, på ett tillgänligt och enkelt sätt

Förutom just inspelningen som du kan lyssna på, ger Quartr dig också tillgång till alla dokument som är relaterade till kvartalsrapporter, exempelvis den kompletta rapporten eller bilderna som visas under presentationen.

Quartr täcker majoriteten av bolagen som är listade på de nordiska börserna, men även en majoritet av de största bolagen som är noterade runt om i världen. I dagsläget handlar det om totalt 6 851 bolag.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2023-02-11 21:39

Ja det är intressant . Frågan är om det kommer att fungera!
Det är ju praktiskt att alla analyser finns tillgängliga på nätet.

Anonym
Anonym
2023-02-11 06:15

Låter bra men var hittar jag informationen från Quartr?

Anonym
Anonym
Svara till  Anonym
2023-02-11 23:41

Håller med Torsten, var hittar jag detta?

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm