Hoppa till huvudinnehållet

Folkaktien toksågas – John Skogman, Börspodden – Sparpodden 476

Dagens gäst är John Skogman, en trader som kanske är mest känd som ena halvan av den mycket populära Börspodden. John håller inte igen med sin kritik mot bl.a regeringen, fondbolagen som blivit för stora, och Stefan Ingves. Han berättar även om vilka aktier han håller koll på just nu, men vilken är egentligen folkaktien som John tycket sköts så katastrofalt dåligt? Det får du svar på i veckans Sparpodden!

Nominera dina favoriter till Stora Spararpriset 2023: https://www.nordnet.se/se/kampanjer/spararpriset

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Subscribe
Notifiera mig om
guest
4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Anonym
2023-01-07 17:26

Hej killar, jag vill bara rekommendera ett bra låneföretag där jag fick ett snabblån på €‎46 000,00 via deras e-post där jag letade efter lån för att betala mina räkningar/skulder och gå vidare med livet, sedan gav en vän mig denna företagsinformation som Jag kontaktade via denna kontaktmail: lapofunding960@gmail.com
.

Anonym
Anonym
2022-12-28 15:26

Klockren kommentar om Telia

Anonym
Anonym
2022-12-27 18:57

Till skillnad från föregående skribent tycker jag detta är helt rätt! Det behövs någon som kritiserar bl. a. Riksbanken. Alla podar här är bra så länge någon lyssnar. Men visst, jag håller med om att man knappast sitter och lyssnar på hela poden, samtliga kan nog kortas med 50%.

Anonym
Anonym
2022-12-23 09:28

Jag tycker det är utvecklande att lyssna på människor med andra åsikter än mig själv, men efter drygt 5 minuter stängde jag av. John visade med stor tydlighet att hans fokus var att sprida sina populistiska åsikter utan tillstymmelse till eftertänksamhet. Men det kanske är så man driver en populär pod.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm