Hoppa till huvudinnehållet
Den webbläsare du använder stöds inte längre. Klicka här för att se vilka rekommenderade webbläsare som stöds.

Börsdata & Nordnet inleder samarbete

Glädjande nyheter för alla aktieintresserade därute! Från och med idag har du som kund hos Nordnet Private Banking eller Nordnet Active Trading möjligheten att få en 6 månaders gratis provperiod hos Börsdata. Efter provperioden kan du välja att forsätta din prenumeration till 25% rabatt.

Vad är Börsdata?

Börsdata är en kraftfull analysplattform för dig som investerar i aktier eller är intresserad av det. På Börsdata hittar du bolagsinformation för över 1 600 nordiska bolag och över 16 000 bolag globalt. På plattformen hittar du ett brett utbud av information om alla bolagen. Upp till 20 års historisk data, tusentals olika nyckeltal, olika aktiescreeners, flera olika investeringsstrategier, möjligheten att använda Börsdatas API och ett Excelplugin. Helt enkelt finns en otrolig mängd data och information för dig som är aktieintresserad.

Börsdataterminalen

I Börsdatas terminal finns oändliga möjligheter för dig att göra aktieanalys, det går knappt att beskriva allt genom ett blogginlägg, men låt oss gå igenom ett par saker utan att bli för låndragna.

Börsskärmen

I börsskärmen får du en god översikt över ett par viktiga saker, exempelvis ett par olika nyckeltal och aktiekursen för just den aktie du tittar på nu. Till vänster ser vi även en bevakningslista som du kan bygga själv, eller välja bland ett par som redan finns skapade. I bevakningslistan kan du även själv välja vilka kolumner som du vill ha. Här kan du välja bland en mängd olika nyckeltal eller andra intressanta datapunkter.

Teknisk Analys

I Börsdatas terminal finns även ett kraftfyllt verktyg från TradingView integrerat. Här kan du välja bland ett stort utbud av tekniska indikatorer och göra din analys på de bolag som du tycker är intressanta att titta på.

Nyckeltal

På sidan för nyckeltal finns ett antal olika intressanta nyckeltal under fem olika kategorier. Varje nycktal går sedan att klicka på för att se en längre historik för just detta nyckeltalet. Det går även att välja att se nyckeltalet för helår, rullande 12 eller per kvartal. När du sedan har valt vilket nyckeltal du vill se mer information om, får du även en lista över relevanta bolag så att du kan jämföra bolagets värdering med andra bolag.

Analysera

Sidan för att analysera, kanske den sida som jag personligen använder mest, ger dig möjligheten att väldigt lätt kunna visualisera olika poster och nyckeltal. Här kan du välja bland ett stort urval av kategorier så som poster från resultaträkning, balansräkning, tillgångar, skulder och kassaflöden. Du kan även välja ur ett stort utbud av nyckeltal för värdering.

Nu har vi gått igenom ett antal av de möjligheter som finns hos Börsdata. För att få ett riktigt grepp om allt som finns tillgängligt hos Börsdata så kan du läsa mer om tjänsten här, eller kontakta oss för att prova på tjänsten!

Hur får jag tillgång till Börsdata via Nordnet?

I dagsläget erbjuder Nordnet, för nya kunder hos Börsdata, en testperiod om 6 månader för våra Private Banking- och Active Trading-kunder. Efter denna testperiod, eller om du redan är kund, så får du 25% rabatt på din prenumeration om du väljer att fortsätta. Tjänsten har ingen bindningstid och kan sägas upp när som helst.

Är du intresserad av Börsdata? Om du är Private Banking-kund ring når du erbjudandet via den inloggade Private Banking-portalen eller ring 010-583 37 00 så hjälper vid dig att hitta rätt. Om du är Active Trading-kund ring till 010-583 31 99.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning.

Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest gillade
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer
M N
M N
2023-06-13 11:55

Vad är priset efter testperioden?

SVEN larsson
SVEN larsson
Svara till  M N
2023-06-13 13:19

Jag önskar ta del av erbjudande för BÖRSDATA