Swisha till ditt sparande

Överför pengar direkt med mobilen

Upp

Så swishar du till ditt konto

Logga in på Nya Nordnetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välj depå att swisha till

Klart! Pengarna sätts in direkt på din depå

Frågor och svar

Allmänna frågor

Finns det någon beloppsgräns för insättning?

Beloppsgränsen beror på vilka inställningar du har i appen och hos din bank. Varje bank har olika gränser för hur mycket du maximalt får föra över per dygn eller vecka. Dessutom kan du, om du vill göra en större engångsöverföring oftast meddela din bank så får du uppskov. Kolla med din bank för vidare information.

Går det att ta ut pengar med Swish?

Nej, du kan enbart göra insättningar med Swish.

Vilka konton kan jag swisha till?

Du kan använda Swish för att sätta in pengar på följande kontotyper:

  • Investeringssparkonto
  • Kapitalförsäkring
  • Aktie- och fonddepå

Hur ansluter jag till Swish?

Anslut dig till Swish härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och följ anvisningarna.

Kan jag ansluta mitt Nordnet-konto till Swish?

Nej, du kan enbart använda det för insättning från annan bank som har stöd för Swish.

Hur ser jag vilket konto jag swishar till?

När du väljer konto, se till att du har koll på depånumret på det konto du vill göra en insättning till. Du kan se ditt depånummer under fliken "Min ekonomi", till höger om kontotypen, ex. "Investeringssparkonto 17000000".

Varför får jag felmeddelande?

Om du får ett felmeddelande, säkerställ att följande stämmer:

  • Ditt mobilnummer är kopplat till Swish
  • Du har angivit rätt mobilnummer
  • Du försöker föra över till en kontotyp som stödjer Swish, se vilka kontotyper som stöds i frågan "Vilka konton kan jag Swisha till?" ovan.
  • Du för över när tjänsten är tillgänglig. För mer information om när tjänsten inte är tillgänglig se "Mellan vilka tider kan jag Swisha?"
  • Du har uppdaterat din Swish-app. Om du har version 3.1.5 eller äldre av Swish behöver du uppdatera din app till en nyare version.

Jag lyckas inte starta mitt BankID

Se till att du har appen eller mjukvaran installerad på den enhet du försöker logga in från. Om inte BankID-appen kommer upp automatiskt kan du starta den manuellt. Vänligen observera att BankID inte fungerar på Next Nordnet om du använder Facebook eller Instagrams egna browser. Vid andra felmeddelanden rörande BankID, vänligen se BankID Supportlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jag kan inte logga in på Nordnet BETA

Alla kunder har som standard tillgång till Nordnet BETA idag. Om du av någon anledning inte kan logga in på Nordnet BETA, vänligen skicka ett meddelande till kundservice i inloggat läge så hjälper de dig.

Mellan vilka tider kan jag Swisha?

Mellan 00:55-05:00 CET/CEST är tjänsten inte tillgänglig. Om tjänsten av någon anledning ändå inte fungerar under vanliga tider, kan det bero på temporära problem. Se "Nyheter" på startsidan för aktuell information.

Hur flyttar jag sparande från en annan bank?

Flytta ditt sparande snabbt och enkelt med vår digitala flyttservice som du når härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mellan vilka tider kan jag Swisha?

Mellan 00:55-05:00 CET/CEST är tjänsten inte tillgänglig. Om tjänsten av någon anledning ändå inte fungerar under vanliga tider, kan det bero på temporära problem. Se "Nyheter" på startsidan för aktuell information.

Nordnet - upptäck ett roligare sätt att spara!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.