Nordnet Network.

Bra affärer ska göras tillsammans.

Vi startades av entreprenörer, har utvecklats av entreprenörer och ägs idag av entreprenörer. Nu skapar vi som första svenska bank ett unikt nätverk för oss som vet att framgångsrika bolag har allt att vinna på att inspirera andra och inspireras av varandra.

Nordnet Network har i dagsläget plats för 65 företagare och du kan bli en av dem. Som medlem får du återkommande inbjudningar till intressanta event, där du kan både lyssna på och mingla med framgångsrika företagsledare och entreprenörer. Vi bjuder på mat och dryck och garanterar ett inspirerande program. Två gånger per år har du möjlighet att ta med en gäst helt utan kostnad. 

Tre av av våra inspirerande talare:

Kreativitet och mänsklighet i affären - Sandra Hangvar

Sandra Hangvar är idéutvecklaren som pratar om affärsutveckling, alternativa framgångar och kärnfulla visioner. Hon coachar chefer och företagare i utveckling av verksamheter som värderar kreativiteten och mänskligheten jämte de hårdare nyckeltalen.

En strategisk analys av insidan - Peder Albert

Peder Albert berättar om sin resa från managementkonsult till entreprenör i Indien och tillbaka till ett riskkapitalägt storbolag. Han använder sina samlade erfarenheter för att dra ut essensen av vad som utmärker framgångsrika entreprenörer och företag.

Bli en changemaker i din egen roll - Maria Berghäll 

Maria Berghäll är den unga tjejen som gick från skolbänken rakt in i Draknästet efter att deras första produkt tog Europa med storm. Hon har varit verksam som företagare i 13 år och är idag en väletablerad Inspirationsföreläsare i Sverige och en populär moderator i Europa. Maria är främst bokad för att få igång kreativitet, innovationstaft och öka entreprenörskapsmindset internt i bolag.

 

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.