Upp

Steg 2 - Sätt in pengar

 

För enkelt över pengar

 

Swish:

Gör en direktöverföring med hjälp av appen Swish.

Överföring:

Logga in hos din andra bank och gör en överföring till ditt Nordnetkonto.

Föranmäl konto:

Du kan koppla ditt bankkonto från en annan bank med ditt Nordnetkonto för att enkelt överföra pengar till och från ditt Nordnetkonto. Detta kallas för att föranmäla ett konto.

Föranmäl kontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Robosave:

Vill du lägga ditt sparande i Robosaves händer istället för att sköta det själv? Robosave är din egen investeringsrobot som sparar åt dig.

Starta månadssparande:

Efter att du har föranmält ditt konto kan du enkelt starta ett månadssparande.

Att investera månadsvis har historiskt varit en god strategi då du i högre grad sprider ut din risk och ökar möjligheten till vinst. Dessutom är det ett sätt att säkerställa att ditt sparande blir av.

Månadssparande i fonder är en av de vanligaste formerna av att automatisera sitt sparande. På Nordnet så kan du välja mellan att månadsspara i vanliga fonder samt i börshandlade fonder (ETF).

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.