Upp

Steg 2 - Sätt in pengar

 

För enkelt över pengar

 

Swish:

Gör en direktöverföring med hjälp av appen Swish.

Överföring:

Logga in hos din andra bank och gör en överföring till ditt Nordnetkonto.

Föranmäl konto:

Du kan koppla ditt bankkonto från en annan bank med ditt Nordnetkonto för att enkelt överföra pengar till och från ditt Nordnetkonto. Detta kallas för att föranmäla ett konto.

Robosave:

Vill du lägga ditt sparande i Robosaves händer istället för att sköta det själv? Robosave är din egen investeringsrobot som sparar åt dig.

Starta månadssparande:

Efter att du har föranmält ditt konto kan du enkelt starta ett månadssparande.

Att investera månadsvis har historiskt varit en god strategi då du i högre grad sprider ut din risk och ökar möjligheten till vinst. Dessutom är det ett sätt att säkerställa att ditt sparande blir av.

Månadssparande i fonder är en av de vanligaste formerna av att automatisera sitt sparande. På Nordnet så kan du välja mellan att månadsspara i vanliga fonder samt i börshandlade fonder (ETF).

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.