Nordnets veckobrev

Upp

Gör dig redo för börsveckan med veckobrevet

Allt du behöver veta inför veckan - direkt till din mejl

Veckobrevet skickas ut innan börsens öppning måndag morgon och är fullspäckad med det senaste nytt som du behöver veta för att vara redo för en ny börsvecka.

Krönikor och nyheter från experterna

I veckobrevet läser du krönikor och nyheter från de som kan börsen bäst. Bland annat vår egna investeringscoach Alexander Gustafssonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Sverigechef Martin Ringberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Dessutom får du varje vecka artiklar från nyhetsbyrån Finwire och färska analyser från SvD Börsplusöppnas i nytt fönster redaktion*.

Kostnadsfritt och kravlöst

Veckobrevet är och kommer alltid att vara kostnadsfritt, även om du inte är kund hos Nordnet. Dessutom kan du när som helst avregistrera dig om du känner att du inte längre vill prenumerera. Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter? Klicka här.

Det här är Nordnets veckobrev

Exempelsida SvD Börsplus


*Investeringsanalyser från Svenska Dagbladet sprids av Shareville AB/Nordnet Bank AB som står under Finansinspektionens tillsyn. Analysen har inte utformats enligt kraven i de lagar och författningar som fastställts för att främja investeringsanalysers oberoende och den har inte heller omfattas av några förbud mot handel före spridningen. De personer som deltagit i utarbetandet av investeringsanalysen omfattas emellertid av Svenska Dagbladets värdepapperspolicy för ekonomijournalister.

Nordnet - upptäck ett roligare sätt att spara!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.