Investeringsguiden

Upp

Dela:

Kostnadsfri investeringsvägledning

Investeringsguiden är ett finansiellt verktyg som hjälper dig att hitta rätt risknivå i ditt långsiktiga sparande. Genom att besvara ett antal frågor får du ett personligt förslag på lämplig risk och lämplig fördelning mellan olika tillgångsslag. Du får också konkreta förslag på fonder som passar dig och din riskprofil, helt kostnadsfritt!

Information om placeringsförslagen

Investeringsguiden betraktas enligt lag som icke oberoende rådgivning. Det beror på att Nordnet får provision på en del av de fonder som ingår i Investeringsguidens placeringsförslag.

Urvalet av fonder baseras på en begränsad analys av hela Nordnets utbud av fonder. Investeringsguiden innehåller bland annat fonder som förvaltas av bolag som är närstående till Nordnet.

Rådgivningen baseras på de svaren som du har lämnat. Ingen uppföljning eller anpassning till ändrade förutsättningar kommer att göras av Nordnet. Om dina förutsättningar ändras rekommenderar vi att du gör Investeringsguiden igen.


Investeringsguiden

(Obs fungerar inte via mobil)

Vi guidar dig till rätt sparform

Kostnadsfri tjänst

Hitta rätt risk

Rätt fonder utifrån din riskprofil 

Så här går det till

Är du intresserad av hur Investeringsguiden är framtagen och hur vi arbetar med den? Här kan du läsa mer.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.