Upp

Samla ditt sparande

Förenkla din ekonomi med allt sparande på samma ställe

Kontroll och överblick

Fler förmåner

Lägre kostnader

 

 

Få ut mer av ditt sparande

Att samla ditt sparande hos oss skapar enkelhet och kontroll. Men det stannar inte där. Vi erbjuder flera fördelar för våra lojala och långsiktiga kunder, exempelvis förmånligt bolån.

Här har vi samlat allt du behöver veta för att flytta till oss. Om du har frågor hjälper vi gärna till. Ring oss på 08-506 330 00 eller fyll i formuläret till höger, så hör vi av oss till dig.

Välkommen till Nordnet.

Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss
Flytta till Nordnet

Allt fler väljer att samla sitt sparande hos Nordnet. Vad vill du flytta?

Investeringssparkonto - ISK

Fyll i och skicka in den här blanketten.länk till annan webbplats

 

Du kan fylla i blanktten digitalt direkt på datorn och spara ner som pdf. Sedan skickar du helt enkelt in den till oss genom meddelandefunktionen som du hittar högst upp till höger när du är inloggad. Att flytta ett investeringssparkonto konto är enkelt och kommer inte att innebära någon skattekonsekvens. Däremot kan din tidigare bank i vissa fall ta ut en flyttavgift. Kolla vad som gäller. 

Aktie- och fonddepå

Bankerna har olika namn på den här kontoformen, hos oss på Nordnet heter den Aktie- och fonddepå.

Flytta bara fonder

Om du bara ska flytta fonder loggar du in på nordnet.se och gå rtill Min depå/Flytta fonder. Följ därefter instruktionen. Flytten tar 7-14 bankdagar.

Flytta aktier och andra värdepapper

Gäller det flytt av aktier och andra värdepapper behöver du fylla i och skicka in den här blankettenlänk till annan webbplats. Du kan fylla i den digitalt direkt på datorn och spara ner som pdf. Sedan skickar du bara pdf:en till oss via meddelandefunktionen som du hittar högst upp till höger när du är inloggad.

 

Vill du hellre skriva ut och posta blanketten går det också bra. Kom ihåg att bifoga en bild på giltig ID-handling. Adressen är: Nordnet, Frisvar, 167 20 Bromma

Pensionssparande

Kolla vad du kan flytta

Börja med att beställa en gratis sammanställning över dina pensionskonton. Du fyller bara i dina personuppgifter och kryssar för var du tror att du kan ha pensionssparande idag. Om ett par veckor återkommer vi med en sammanställning över vad du har och om du kan flytta. Sammanställningen kostar ingenting och du förbinder dig heller inte till något.

Beställ gratis pensionssammanställninglänk till annan webbplats

Flytta direkt

Om du vet vilka pensionskonton du har och vad du vill flytta kan du omedelbart starta flytten genom att fylla i och skicka in aktuell blankett. För varje flytt behöver du fylla i dels en flyttblankett, dels en ansökan.

IPS

Flyttblankett IPS (pdf)
länk till annan webbplats
Ansökan ny IPS (pdf)länk till annan webbplats

Privat pensionsförsäkring

Flyttblankett privat pensionsförsäkring (pdf)
länk till annan webbplats
Ansökan ny privat pensionsförsäkring (pdf)länk till annan webbplats

Tjänstepension

Flyttblankett tjänstepensionsförsäkring (pdf)
länk till annan webbplats
Ansökan ny tjänstepensionsförsäkring (pdf)länk till annan webbplats

Nordnet - ett roligare sätt att spara!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.