Hoppa till huvudinnehållet

Samarbetspartner.

Bra affärer ska göras tillsammans.

Nordnet har en unik plattform med ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden i kombination med goda administrationsmöjligheter. Du har kunder som bara nöjer sig med det bästa. Tillsammans skapar vi det bästa erbjudandet för dina kunder

Nordnet samarbetar idag med både kapitalförvaltare och försäkrings­förmedlare men vi har också samarbetspartners som fondbolag och andra aktörer inom den finansiella sfären. Vi kan erbjuda olika typer av handelslösningar, administrativa verktyg, personlig service och mycket mer. Allt i en affärsmodell som är helt transparent för kunden och där vi så långt det är möjligt valt att återlägga eventuella produktersättningar direkt till kunderna.

Välkommen att höra av dig till oss.

Ett förstklassigt erbjudande.

Vill du samarbeta med oss?

Nordnet samarbetar idag med flera olika typer av aktörer, exempelvis kapitalförvaltare, försäkringsförmedlare och företag som erbjuder aktiesparprogram för sina anställda.

Här kan du läsa hur vi på bästa sätt kan möta dina behov och förutsättningar. Men det är naturligtvis bäst att träffas. Ange bara dina kontaktuppgifter i formuläret här ovanför, så hör vi av oss.

Som kapitalförvaltare har du tillgång till våra smarta digitala verktyg. Vi har utvecklat lösningar som passar olika typer av förvaltning och ger dig bättre kontroll över dina kunders kapital. Precis som vi vet att kapitalförvaltare vill ha det.

Enkel administration.

Vid sidan av vårt administrationsverktyg, Client Manager, erbjuder vi flera tilläggstjänster. Till exempel kan vi exportera kunddata till dig och ditt interna portföljsystem, handla i bulk för att sedan fördela avslut på konton. Många av våra partners vittnar om hur dessa tjänster förenklar det dagliga arbetet.

Som kapitalförvaltare har du naturligtvis tillgång till alla våra kontotyper, så som aktie- och fonddepå, investeringssparkonto och depåförsäkring.

Brett placeringserbjudande.

Nordnet erbjuder elektronisk handel i Norden, USA, Kanada och Tyskland - samt ett flertal andra marknader via mäklare. Vi har dessutom över 1.500 olika fonder på vår plattform - och ett stort antal andra finansiella produkter som ETFer, ETPer, ETNer eller obligationer.

Professionell applikation.

Som professionell förvaltare har du möjlighet att ladda upp din kundstock i The Online Trader, och på så sätt hantera dina kunder i en professionell handelsapplikation. Enkelt och effektivt.

Med det sagt - vi erbjuder det mest kompletta handelspaketet i Norden, för dig som rådgivare och förvaltare.

Som ansluten förmedlare har du möjlighet att förmedla marknadens kanske mest transparenta försäkringslösning. Nordnet återbetalar den ersättning vi får från fondbolagen till slutkund. Istället tar vi ut en försäkringsavgift som delas med dig som förmedlar försäkringen. Självklart kan du välja att avstå din ersättning till förmån för en kund.

Du har tillgång till alla våra pensions- och försäkringsprodukter; från tjänstepension till kapitalförsäkring och direktpension.

Delar ni ut bonus till era medarbetare i form av aktier, fonder eller andra värdepapper? Då kan vi vara det värdepappersinstitut som hanterar tilldelning och förvaring. Smidigt och flexibelt öppnar vi depåer för medarbetare i hela Norden. Varje depå är personlig och hanteras online.

Era anställda har som kund hos oss naturligtvis också tillgång till hela vårt erbjudande av fonder, aktier och andra värdepapper.

Enkel administration.

Client Manager.

Client Manager är det verktyg som flest av våra partners uppskattar. Genom Client Manager får du på ett säkert sätt tillgång till alla dina kunders konton och du kan själv administrera kundernas depåer, oavsett sparform. Du kan göra allt från att lägga order i aktier och fonder till att lägga upp månadssparande, se transaktioner, skapa portföljrapporter eller ta ut notor. Det finns också möjlighet att öppna konton digitalt för kunderna som signerar både kontohandlingar och fullmakt via mobilt bankid.

Hur kan jag se mina kunders engagemang?

Som partner till oss har du full access till både Hantera Pension och Client Manager. Här sköter du all administration - helt digitalt.

Blanketter.

Vår ambition är en enkel, effektiv och digital admnistration - och vi arbetar hårt för att komma dit. I vissa fall behöver du fortfarande använda blanketter - och då hittar du dem i vårt blankettförråd. Blanketterna är sorterade efter produktområde, för att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta rätt.

Vår service.

Nordnets Partnerservice är din dagliga kontaktyta. Vi erbjuder en anpassad service med mycket kunnig och erfaren personal. Du som samarbetar med oss är alltid välkommen att kontakta oss när ni behöver hjälp i er affär. Vi hjälper dig med administration, svarar på frågor och assisterar dig där det behövs.

Förutom Partnerservice har vi också en KAM-grupp med erfarna medarbetare som hjälper er både i uppstartsfasen av samarbetet men också under resans gång. Vi ser till att ni alltid har någon att diskutera med i allt från avtalsfrågor, avgiftsdragningar, nya legala krav eller annat. Detta samtidigt som verkar för att hela tiden hålla affärsmodellen anpassad till ett ständigt föränderligt regelverk, både på värdepapperssidan såväl som inom försäkring.

Kontakta oss.

010-583 35 00
partner@nordnet.se

Partner team group photo

Hillevi, Linda, John, Elize, Anna, Thomas, Christian, Erik och Jan jobbar alla inom partneraffären på Nordnet.