Hoppa till huvudinnehållet

Välkommen
till Nordnet.

Ett komplett fondsparande.

Nu är det enklare än någonsin att ta ditt sparande till nästa nivå. Ta genvägen till en heltäckande fondlösning utan höga avgifter. Allt du behöver göra är att välja den fond som passar dig bäst, sedan är det klart.

 1. 1

  Ange hur mycket du vill spara varje månad.

 2. 2

  Välj den fond som passar din sparhorisont.

 3. 3

  Starta sparandet.

Börja investera direkt.

Ju längre tid du sparar desto större är möjligheterna till god avkastning, därför kan det vara bra att komma igång så snart som möjligt. För bara över pengar så är du igång direkt.

 • 0 kr i kontoavgift.

 • Sveriges bredaste utbud av aktier och fonder.

 • Kom igång snabbt med Swish.

Vi vill bara påminna om att börsen ger och tar. Även om sparande i aktier och fonder gett historiskt god avkastning över tid finns inga garantier för framtida avkastning. Det finns risk att du inte får tillbaka de pengar du investerat.

Samla ditt spar­ande hos oss.

När du upptäcker alla fördelar med Nordnet kanske det känns enklare att ha allt ditt sparande samlat på samma ställe. Då kan du enkelt flytta över aktier och fonder från andra banker. Vi hjälper dig.

Marknadens första techindexfond.

Vi befinner oss i en tid av teknisk utveckling, och med Nordnet Indexfond Teknologi kan du vara med på den utvecklingen. Dessutom till en riktigt låg avgift på 0,40 %.

Spararnas favoriter.

Låt dig inspireras av hur andra väljer att spara. Se vilka aktier som är populärast hos de mest framgångsrika medlemmarna i Sverige under det senaste året. Eller vilka aktier miljonärerna placerar i.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm