Hoppa till huvudinnehållet

Detta är en annons från WisdomTree.

Utvalda ETF:er och ETC:er från WisdomTree med 0:- i köpcourtage.

Kampanjen pågår mellan 1 oktober och 15 november 2021. Kampanjvillkor tillkommer.

Utvalda ETF:er och ETC:er från WisdomTree med 0:- i köpcourtage.

Kampanjen pågår mellan 1 oktober och 15 november 2021. Kampanjvillkor tillkommer*.

Stärk din portfölj med WisdomTrees ETF:er – megatrender och kvalitet.

Diversifiering är viktigt i ditt sparande och en av nycklarna till att skapa en balanserad portfölj som kan skydda ditt kapital och potentiellt få den att växa på lång sikt.

Du kan diversifiera din portfölj genom att exempelvis investera i räntebärande papper och råvaror vilket ger en motvikt till investeringar på aktiemarknaden. Vissa kvalitetsaktier med defensiva egenskaper kan även användas för att balansera en portfölj med tematiska aktieinvesteringar där det finns en hög tillväxtpotential.

På WisdomTree tycker vi att två punkter är extra spännande när du bygger din portfölj:

 • Kvalitativa bolag – Bolag som kännetecknas som kvalitetsbolag är starka och stabila och ofta lönsamma med en relativt låg skuldsättningsgrad.
 • Tillväxt med megatrender – Begreppet tillväxt håller allt mer på att övergå från att kopplas till aktier med ett positivt momentum, till företag med inriktning mot megatrender. Denna utveckling ger investeringsmöjligheter och spännande framtidsutsikter för många av dessa bolag.

Läs mer om WisdomTrees ETF:er och ETC:er som är inkluderade i kampanjen nedan.

*Kampanjvillkor.

Kampanjen, 0:- köpcourtage, gäller för utvalda produkter från WisdomTree och enbart på köporders (ej säljorders) med avslut under kampanjperioden, 1 oktober till 15 november 2021. Sälj- och köporders som genomförs via ETF månadsspar är inte inkluderade i kampanjen. Kampanjen gäller för ETF:erna och ETC:erna som finns i listan ovan. Vänligen notera att när du handlar i en annan valuta än Euro tillkommer ett valutaväxlingspåslag. Kostnaden för automatiskt valuväxling är 0.25% av transaktionsvolymen. Om du har ett valutakonto kopplat kan du genomföra växlingen själv, kostnaden är då 0.075%. Observera att courtaget redovisas när du genomför köpordern, däremot kommer du inte bli belastad med den kostnaden. Kampanjen gäller ej för partners eller orders som läggs via våra mäklare över telefon. 

Megatrender i aktievärlden – Frigör morgondagens tillväxtmöjligheter.

Megatrender är kraftfulla och långsiktiga förändringar som kommer förändra världen och hur vi lever framåt. Hit hör allt från tekniska framsteg till demografiska skiftningar, men även klimat och miljö.

Många sparare idag vill investera i något de tror på och där är megatrender spännande eftersom det är något man ofta kan anknyta till och investera i teman med potential att förändra världen.

En av utmaningarna för sparare som vill få tillgång till megatrender är att förstå och få en överblick över de företag som verkar inom dessa framtidsområden. WisdomTree kan med sin djupgående expertis på att skapa strategier samt samarbeten med näringslivets experter, ge sparare en exponering mot många megatrender.

Invesco MSCI Europe ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGE)

WisdomTree Artificial Intelligence ETF (WTI2)

Investera i renodlad AI.
Läs mer på WisdomTree.eu.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Årlig avgift: 0,40 %
 • Avkastning, 1 år: +55,57 %*
Invesco MSCI World ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGW)

WisdomTree Cloud Computing ETF (WTEJ)

Investera i molntjänster.
Läs mer på WisdomTree.eu.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Årlig avgift: 0,40 %
 • Avkastning, 1 år: +49,32 %*
Invesco MSCI USA ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGU)

WisdomTree Battery Solutions ETF
(W1TA)

Investera i batterilösningar.
Läs mer på WisdomTree.eu.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Årlig avgift: 0,40 %
 • Avkastning, 1 år: +84,29 %*
Invesco S&P 500 ESG UCITS ETF (5ESG)

WisdomTree Cybersecurity ETF (W1TB)

Investera i cybersäkerhet.
Läs mer på WisdomTree.eu.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • Årlig avgift: 0,40 %
 • Avkastning, 3 månader: +24,65 %*

*Avkastningssiffror från 9 september, 2021.

De senaste artiklarna och informationen om megatrender finns på WisdomTree’s blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och i deras broshyr.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kvalitetsinvesteringar – Att få dina tillgångar att växa på lång sikt och rida ut eventuella stormar.

På WisdomTree tror vi på att kvalitetsaktier är hörnstenen i en aktieportfölj. De är nyckeln till att bygga upp motståndskraftiga portföljer som kan hjälpa dig som sparare att bygga upp din portfölj på lång sikt och rida ut de oundvikliga stormarna längs vägen. Detta gör kvalitetsaktier till bra val som en av delarna i en långsiktig aktieportfölj.

Läs följande artiklar om du vill veta mer om investeringar i kvalitetsbolag:

 • En erkänd investeringsfilosofi – Precis som Warren Buffet, Benjamin Graham eller Robert Novy-Marx har många erkända investerare använt kvalitetsegenskaper för att välja aktier i sin portfölj.
 • Historiskt bättre avkastning – Kvalitetsaktier har i många fall presterat bättre på lång sikt och samtidigt uppvisat lägre volatilitet.
 • En balanserad riskprofil – Kvalitetsaktier är attraktiva på två olika nivåer. För det första kan kvalitetsföretag, eftersom de brukar generera höga intäkter, växa och skapa värden i framtiden. För det andra kan de, tack vare sina stabila affärsmodeller och sin finansiella styrka, motstå oväntade händelser som en ekonomisk nedgång eller pandemi.
Invesco MSCI Europe ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGE)

WisdomTree Global Quality Dividend Growth ETF (WTEM)

Diversifierad aktiestrategi med investeringar i en ESG-filtrerad portfölj med företag som har hög kvalitet, hög lönsamhet och som betalar utdelning samt är noterade på globala marknader i industriländer.

 • Årlig avgift: 0,38 %
 • Avkastning, 5 år: +96,66 %*
Invesco MSCI World ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGW)

WisdomTree Eurozone Quality Dividend Growth ETF (WTIM)

Diversifierad aktiestrategi med investeringar i en ESG-filtrerad portfölj med företag som har hög kvalitet, hög lönsamhet och som betalar utdelning samt är noterade i Euroområdet.

 • Årlig avgift: 0,29 %
 • Avkastning, 5 år: +86,93 %*
Invesco MSCI USA ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGU)

WisdomTree US Quality Dividend Growth ETF (WTDM)

Diversifierad aktiestrategi med investeringar i en ESG-filtrerad portfölj med företag som har hög kvalitet, hög lönsamhet och som betalar utdelning samt är noterade i USA.

 • Årlig avgift: 0,33 %
 • Avkastning, 5 år: +97,52 %*

*Avkastningssiffror från 9 september, 2021.

Energiomställningen – Metaller och utsläppsrätter för koldioxid

 • Världen håller gradvis på att ställa om från fossila bränslen till grönare alternativ för att tillgodose sina energibehov. Den processen kommer att fortsätta utvecklas under flera årtionden framöver, men omställningen har redan börjat accelerera.
 • Elfordonens ankomst och tillväxten inom förnybar energi är spännande faktorer som påskyndar förändring. Men för att dessa användningsområden ska få framgång krävs det – bland annat – att det utvecklas en grön infrastruktur världen över.
 • ”Gröna metaller” är råmaterialet i den här megatrenden och har uppfunnit sig själva på nytt som tematiska investeringar, med spännande långsiktiga möjligheter för sparare.
 • När lagstiftarna försöker begränsa klimatförändringarna och få ner utsläppen av växthusgaser, kan sparare också få tillgång till koldioxidutsläppsrätter, som är på väg att bli mer värdefulla i takt med att miljöpolitiken blir stramare.

Läs mer om hur råvaror kan spela en roll i energiomställningen på WisdomTrees sida om metallerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på deras blogg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Invesco MSCI Europe ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGE)

WisdomTree Physical Silver (VZLC)

Den dyrbara industrimetallen

Trots att silver anses som en ädelmetall är den också en väsentlig del av de snabbväxande tekniska megatrenderna, däribland 5G, elfordon och solkraft.

 • Årlig avgift: 0,49 %
 • Avkastning, 5 år: +13,98 %*
Invesco MSCI USA ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGU)

WisdomTree Physical Platinum (VZLA)

En huvudingrediens i bränslecellbilar

Om biltillverkarna börjar använda bränsleceller som livskraftig energikälla för bilar, kan efterfrågan på platina stiga avsevärt, med tanke på att metallen används både som katalysator inne i bränslecellen och i produktionen av vätgas.

 • Årlig avgift: 0,49 %
 • Avkastning, 5 år: -15,70 %
Invesco MSCI Europe ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGE)

WisdomTree Copper (OD7C)

Ger upphov till en hållbar framtid

Koppar är en oumbärlig del av den förnybara energin, då den används omfattande i elektroniska enheter, för överföring och lagring av elektricitet, till transport, kommunikation och tillverkning.

 • Årlig avgift: 0,54 %
 • Avkastning, 5 år: +96,66 %*
Invesco MSCI World ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGW)

WisdomTree Nickel (OD7M)

En framstående metall som får nytt liv genom efterfrågan på batterier

När det nu blir mer och mer fart på elektrifieringen av bilar, kan den ökade efterfrågan på nickel-baserade katoder användas i batterier och medföra att nickel skiljer ut sig från andra oädla metaller.

 • Årlig avgift: 0,54 %
 • Avkastning, 5 år: +70,10 %*
Invesco MSCI USA ESG Universal Screened UCITS ETF (ESGU)

WisdomTree Carbon (WCO2)

Koldioxid överst på EU:s agenda

EU:s system för handel med utsläppsrätter är världens största koldioxidmarknad och grunden för EU:s politik att begränsa klimatförändringarna och minska utsläppen av växthusgaser.

 • Årlig avgift: 0,45 %
 • Ny produkt. Avkastningen är ej tillgänglig.

*Avkastningssiffror från 9 september, 2021.

Bra att veta om risker och avkastning.

Den här sidan är inte, och ska inte tolkas, som en investeringsrekommendation eller uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. När du tar investeringsbeslut måste du alltid göra en bedömning och ta hänsyn till dina egna mål och ekonomiska situation. Tänk på att historisk avkastning inte är en garanti för framtida utveckling. De pengar som du placerar i både ETF.er och ETC:er kan öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet. Innan du investerar i en ETF eller ETC bör du läsa faktabladet som finns hos fondbolaget och faktabladet på ETF:en eller ETC:ens produktsida på nordnet.se.