Nordnet som samarbetspartner

Upp

Bra affärer ska göras tillsammans

Vi har en unik plattform, goda administrationsmöjligheter och ett av marknadens bredaste placeringserbjudanden. Du har kunder som bara nöjer sig med det bästa.

Tillsammans gör vi affärer i världsklass.

Nordnet har idag nära samarbete med både kapitalförvaltare och försäkrings­förmedlare - och ingår även partnerskap som fyller andra funktioner för befintliga och potentiella kunder.

Välkommen att samarbeta med oss. 

Anmäl intresse eller ring oss på 010-583 35 00
Ett förstklassigt erbjudande

Vill du samarbeta med oss?

Nordnet samarbetar idag med flera olika typer av aktörer, exempelvis kapitalförvaltare, försäkringsförmedlare och företag som erbjuder aktiesparprogram för sina anställda.

Här kan du läsa hur vi på bästa sätt kan möta dina behov och förutsättningar. Men det är naturligtvis bäst att träffas. Ange bara dina kontaktuppgifter i formuläret här ovanför, så hör vi av oss.

Kapitalförvaltare

Som kapitalförvaltare har du tillgång till våra smarta digitala verktyg. Vi har utvecklat lösningar som passar olika typer av förvaltning och ger dig bättre kontroll över dina kunders kapital. Precis som vi vet att kapitalförvaltare vill ha det.

Enkel administration

Vid sidan av vårt administrationsverktyg, Client Manager, erbjuder vi flera tilläggstjänster. Till exempel kan vi exportera kunddata till dig och ditt interna portföljsystem - samt ge dig möjlighet att handla i bulk för att sedan fördela avslut på dina kunders konton. Många av våra partners vittnar om hur dessa tjänster förenklar det dagliga arbetet.

Som kapitalförvaltare har du naturligtvis tillgång till alla våra kontotyper, så som aktie- och fonddepå, investeringssparkonto och depåförsäkring.

Brett placeringserbjudande

Nordnet erbjuder elektronisk handel i Norden, USA, Kanada och Tyskland - samt ett flertal andra marknader via mäklare. Vi har dessutom över 2 000 olika fonder på vår plattform - och ett stort antal ETFer.

Professionell applikation

Som professionell förvaltare har du möjlighet att ladda upp din kundstock i The Online Trader, och på så sätt hantera dina kunder i en professionell handelsapplikation. Enkelt och effektivt.

Med det sagt - vi erbjuder det mest kompletta handelspaketet i Norden, för dig som rådgivare och förvaltare.


Försäkringsförmedlare

Som ansluten förmedlare har du möjlighet att förmedla marknadens kanske mest transparenta försäkringslösning. Nordnet återbetalar den ersättning vi får från fondbolagen till slutkund. Istället tar vi ut en försäkringsavgift som delas med dig som förmedlar försäkringen. Självklart kan du välja att avstå din ersättning till förmån för en kund.

Du har tillgång till alla våra pensions- och försäkringsprodukter; från tjänstepension till kapitalförsäkring och direktpension.

Enkel digital administration

Som partner till oss får du tillgång till vårt moderna administrationssystem Hantera Pension. Där kan du och dina kunder administrera tjänstepensionsplanerna snabbt, enkelt och papperslönst.

Det är klart att du ska ligga i framkant.

Bolag med aktieägarprogram

Delar ni ut bonus till era medarbetare i form av aktier, fonder eller andra värdepapper? Då kan vi vara det värdepappersinstitut som hanterar tilldelning och förvaring. Smidigt och flexibelt öppnar vi depåer för medarbetare i hela Norden. Varje depå är personlig och hanteras online.

Inga onödiga avgifter - mer pengar över

Som kund hos oss har du naturligtvis också tillgång till hela vårt erbjudande av fonder, aktier och andra värdepapper. Eftersom vi inte tar några fasta avgifter betalar ni bara för de placeringar ni väljer.

Så tycker vi att det borde vara överallt.


Enkel administration

Hantera Pension

Det ska vara enkelt att ha en riktigt bra tjänstepension. Med Hantera Pension sköter du tjänstepensionsplanerna helt digitalt. Lägg till och ta bort anställda, ändra löner och premier - samt mycket annat.

Client Manager

Med Client Manager administrerar du dina kunders depåer, oavsett sparform. Du kan göra allt från att lägga order i aktier och fonder till att lägga till månadssparande, se transaktioner och ta ut notor.

Blanketter

Vår ambition är en enkel, effektiv och digital admnistration - och vi arbetar hårt för att komma dit. I vissa fall behöver du fortfarande använda blanketter - och då hittar du dem i vårt blankettförråd. Blanketterna är sorterade efter produktområde, för att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta rätt.

Vår partnerservice

Nordnets partnerservice erbjuder anpassad service med kunnig och erfaren personal. Du som har samarbetsavtal med oss, är alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med administration, svarar på frågor och assisterar dig där det behövs.

Kontakta oss

010-583 35 00
partner@nordnet.se

Jan, Anna, Elize, Frida, Anna, Kenneth, Erik och Thomas arbetar alla med Nordnets partneraffär.

Vanliga frågor

Jag är intresserad av att samarbeta med er. Vilka krav gäller?

Vi vill samarbeta med stabila partners som delar våra värderingar. När ett nytt samarbete är aktuellt träffas vi alltid personligen, för att diskutera möjligheter och utmaningar.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret högst upp på sidan, så återkommer vi till dig inom kort.


Jag är redan partner och vill ta fram en offert. Hur gör jag?

Som samarbetspartner till oss är du välkommen att använda vårt offertsystem. Om du behöver hjälp ringer du som vanligt bara partnerservice på 08-506 335 00.


Hur kan jag se mina kunders försäkringar?

Som partner till oss har du full access till både Hantera Pension och Client Manager. Här sköter du all administration - helt digitalt. Kontakta oss på 08-506 335 00 för att få tillgång till våra digitala verktyg.


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.