Nordnetdirekt.se

Nordnet.se

Upp

Dela:

Nordnetdirekt.se har stängts ned

Välkommen till Nordnet.se

Som du kanske redan sett sänkte vi våra priser och gjorde om våra courtageklasser på Nordnet.se i början av sommaren. En av de största förändringarna var att vi införde en courtageklass med minicourtage på 1 kr (0,25 %) på samtliga nordiska marknader.

Vi sköter hela flytten till Nordnet.se åt dig

En följd av prisförändringarna blir att vi nu stängt ned vår sajt Nordnetdirekt.se. Alla våra kunder på Nordnetdirekt har därför automatiskt flyttats över till vår huvudsajt Nordnet.se alla våra tjänster kan utnyttjas.

Överföringen av alla konton (inklusive innehav/pengar) på Nordnetdirekt har skett automatiskt till Nordnet.se (flytten genomfördes den 27 november 2015). Observera att all historik (till exempel transaktioner och GAV för aktier/fonder) har följt med i flytten.

Du behöver alltså inte göra någonting. Vi har skött hela flytten åt dig.

Vanliga frågor om flytten till Nordnet.se

Var hittar jag min gamla Nordnetdirekt-depå på Nordnet.se?


Du hittar din gamla Nordnetdirekt-depå och alla dina andra depåer på Nordnet.se genom att gå till översikten under fliken "Min ekonomi".länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur flyttar jag pengar mellan olika depåer på Nordnet.se?


Om du vill flytta pengar mellan dina olika depåer på Nordnet.se går du in på fliken "Min depå". Under rubriken "Överföringar" hittar du sidan "Flytta pengar internt"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur flyttar jag värdepapper mellan olika depåer på Nordnet.se?


Här kan du läsa om hur du flyttar värdepapper mellan dina olika depåer på Nordnet.se.

Vilka inloggningsuppgifter gäller på Nordnet.se?


För dig som inte kund på Nordnet.se sedan tidigare:

Dina inloggningsuppgifter på Nordnet.se kommer vara samma som du har haft här på Nordnetdirekt (nyckeln från Nordnetdirekt.se behövs inte). Du kommer även kunna logga in på Nordnet.se med BankID. 

Observera att du kommer kunna logga in på Nordnet.se först den 28 november 2015.

För dig som är kund på Nordnet.se sedan tidigare:

Om du redan har ett konto på Nordnet.se kommer du att kunna logga in på Nordnet.se med samma inloggningsuppgifter som du har där idag. Du kan även logga in på Nordnet.se med BankID.

Vad ska jag göra om jag glömt mina inloggningsuppgifter till Nordnet.se?


Du kan logga in på Nordnet.se med BankID. Om du inte har varken BankID eller dina vanliga inloggningsuppgifter kan du beställa nya på denna sida.

Vad är priserna för aktiehandel på Nordnet.se?


På Nordnet finns flera olika courtageklasser att välja bland. Med courtageklassen Mini handlar du aktier från 1 kr (0,25%)  i hela Norden.

Läs mer om våra priser och testa courtagekollen så ser du snabbt vilken courtageklass som passar bäst för dig.

Var ser jag min courtageklass på Nordnet.se?


Du ser din courtagklass under fliken ”Min ekonomi” när du är inloggad på Nordnet.se.

Läs mer om våra priser och testa courtagekollen så ser du snabbt vilken courtageklass som passar bäst för dig.

Vad händer med min historik på Nordnetdirekt.se?


All historik från Nordnetdirekt.se kommer föras över till Nordnet.se. Du behöver alltså inte fylla i nya anskaffningsvärden för aktier och fonder. Allt detta kommer föras över automatiskt.

Kommer de räntor jag betalar för lån att bli högre?


Nej, räntorna på lån som du har hos oss kommer inte att bli högre. För de flesta kommer räntorna vara oförändrade och i vissa fall kommer de att bli billigare än tidigare.

Här kan du se alla våra räntor

Kommer mina automatiska överföringar och månadssparanden att fortsätta som tidigare?


Ja, om du har automatiska överföringar och månadssparanden på Nordnetdirekt.se kommer de automatiskt att flyttas över till Nordnet.se.

Observera att månadssparande i fondportföljerna som fanns på Nordnetdirekt.se kommer delas upp i underliggande fonder. Det innebär att sparandet blir detsamma som tidigare men på Nordnet.se kommer det synas flera olika fonder i din depå eftersom de inte längre ingår i ett paket. 

Här kan du läsa mer om de fond-i-fonder som finns på Nordnet.se.  

Kommer jag att behöva betala några extra avgifter?


Nej, vi tar inte ut några avgifter för flytten eller för att ha ett konto på Nordnet.se.

Kan jag slå ihop min Nordnetdirekt-depå med befinltlig depå på Nordnet?


Du kommer få en ny depå på Nordnet automatiskt där dina Nordnetdirekt-innehav hamnar. Om du vill slå ihop denna depå med redan en befintlig depå på Nordnet kan du skicka ett meddelande i inloggat läge till vår Kundservice så hjälper de dig.

Hur gör jag för att avsluta en depå på Nordnet.se?


För att avsluta en depå så kan man bifoga avslutsblanketten till oss när man är inloggad på din depå genom att skicka ett meddelande. Om man inte har möjlighet att logga in så skickar man in blanketten i original, det vill säga per post. Läs mer om hur det går till och hitta blanketterna här.

Här är några av de saker som du kommer kunna nyttja på Nordnet.se

Handla aktier i Norden från 1 kr

Handla aktier i USA, Kanada och Tyskland från 9 kr

Shareville – se rakt in i tusentals skickliga sparares portföljer

Superfonden Sverige - spara i en indexfond helt utan avgifter

Ta del av Nordnets konkurrenskraftiga pensionserbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.