Nya
nordnet.se

Upp

Vi bygger framtidens sajt - tillsammans

Med nya nordnet.se fortsätter vi att ligga i framkant inom funktioner och stabilitet, men genomför en omfattande förflyttning när det kommer till användarvänligheten.

Vi skapar förutsättningar för snabb utveckling och nya spännande möjligheter och funktioner. Du är delaktig genom att dela dina tankar och upplevelser med oss.

På nya nordnet.se kan du redan nu:

  • Handla aktier, fonder och ETF:er
  • Få marknadsöversikt och nyheter
  • Följa din portföljs utveckling
  • Följa dina ordrar och avslut
  • Överföra pengar med Swish

Aktuellt just nu:

Nu kan du handla både aktier, fonder och ETF:er på nya nordnet.se. Dessutom lanserade vi i dagarna en ny och efterfrågad funktion; stop loss för alla marknader. Tidigare har det bara varit möjligt att lägga stop loss när du handlar med nordiska aktier.

Logga in på nya nordnet.se och dela dina tankar med oss. Tillsammans skapar vi framtidens sajt.

Svar på vanliga frågor:

Vilka är de största förändringarna på den nya sajten?

Vi fortsätter att ligga i framkant när det gäller funktioner och stabilitet, men skapar en helt ny användarupplevelse genom design och layout. Plattformen erbjuder dessutom unika möjligheter för utveckling av nya innovativa techlösningar. Tillsammans med dig som användare vill skapa framtidens bank.

När är den nya sajten fullt utvecklad?

Vår nya sajt är skapad för att vara under ständig utveckling. Vi räknar med att alla grundläggande funktioner är på plats inom ett år - men redan nu kan du börja köpa och sälja aktier, samt följa dina investeringars värdeutveckling.

Varför kan ni inte lansera hela sajten samtidigt?

För att du och alla andra användare ska kunna vara en del av utvecklingen. Era synpunkter är viktiga i arbetet med att skapa branschens bästa användarupplevelse.

Hur lämnar jag feedback?

Dela dina synpunkter med hjälp av feedback-funktionen, som du kommer åt när du är inloggad på nya sajten.

Funktionalitet på nya nordnet.se

Den nya sajten innehåller just nu ett begränsat antal funktioner. Här ser du vad du kan göra redan nu - och vad du får vänta ytterligare lite till på.

Kom ihåg att dela dina synpunkter med oss via den nya feedback-funktionen. Tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre!

Redan nu kan du:

Handla aktier, fonder och ETF:er

Få marknadsöversikt och nyheter
kopplade till dina investeringar

Följa din portföljs utveckling

Följa dina ordrar och avslut i "dropdown"-menyn

Gå tillbaka till den gamla
versionen av Nordnet.se

Men du får vänta ett litet tag på att:

Handla vanliga fonder

Göra uttag


Hur säker är den nya sajten?

Din säkerhet på internet är vår högsta prioritet - som kund och inloggad hos oss kan du alltid känna dig trygg. För att komma till Nordnets webbplats ber vi dig att skriva in vår fullständiga webbadress (https://www.nordnet.se) och att använda en pålitlig internetleverantör. Lämna aldrig ut dina inloggningsuppgifter - varken på telefon, via e-post eller på någon annan webbsida.

Om du är osäker på ett meddelande eller en webbsida som har Nordnet som avsändare, ska du alltid ringa kundservice och fråga.

Läs mer om vårt säkerhetsarbete här.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.