Bolagsfakta för DLH A/S (DLH)

01:27:37
DLH 
  Marknad Senast Köp Sälj Högst Lägst +/- % Antal Omsatt Valuta Tid
KöpSälj Nasdaq Copenhagen A/S 1,450 1,430 1,450 1,455 1,410 0,03 2,47 102 032 147 763 DKK 17:20 Stängningskurs

Företagsinformation

Sektor Kapitalvaror Bransch Handelsföretag och distributörer
Handelsplats Nasdaq Copenhagen A/S Lista Small Cap Copenhagen DKK
Antal aktier 53 566 496 Valuta DKK
Börsvärde 77 671 419
 
ISIN DLH·DK0060038933
Noteringsdatum 1993-11-23 01:00:00
Avregistreringsdatum
VD Dennis Bang Albretsen
Webb http://www.dlh-group.com
E-post dlh@dlh-group.com
 
Belåningsgrad hos Nordnet 0 %
 
Namn DLH A/S
Förvaltare Dalhoff Larsen & Horneman A/S
Tillgångsklass Aktie
Typ Aktier

Företag i samma sektor

Marknadsvärde MSEK Idag 1 mån Årsskiftet 1 år
230 654 1,00% -4,78% 19,28% 1,50%
26 718 4,94% -1,44% -0,18% -13,34%
197 252 2,54% -4,81% 21,29% 6,46%
228 418 1,43% -0,88% 34,94% 24,43%
255 763 1,18% -4,75% 43,04% 31,43%
6 157 1,92% -12,36% -26,55% -31,75%
99 760 1,25% -7,43% 6,62% -4,59%
66 734 1,14% -5,02% 18,93% 1,39%
27 0,67% -14,29% -25,00% -40,00%
24 227 1,95% 0,81% 25,89% 24,34%
   Fler

Företagsbeskrivning

Dalhoff Larsen & Horneman (DLH) is a wholesale business, supplying the building and construction industry with timber and timber products. About 75% of group revenue is handled by 15 stockholding sales subsidiaries in the principal markets in Europe, the USA and Russia. The remaining 25% of the group's revenue is created by trading, which refers to sales made directly from manufacturer to customer without involving the sales subsidiaries of DLH.

The products of DLH are purchased in the largest supply regions in the world. In several of these regions, South America, West Africa, the Far East and Russia, the group has a presence in the form of its own procurement offices.

Företagshändelser

Datum Händelse Övrig information
2019-11-12 Delårsrapport

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.