Investtech

Investtech - teknisk analys

Investtech är en analystjänst inriktad på teknisk analys. Med Investtech får du tillgång till en mängd olika analyser och verktyg för aktier på samtliga nordiska marknader. Tjänsten innehåller bland annat:


  • Avancerade grafer på lång och medellång sikt för alla aktier i Norge, Sverige, Danmark och Finland.
  • Konkreta köp- och säljsignaler
  • Topp50-listan – rangordning över de tekniskt sett mest positiva aktierna.
  • Dagens Case - en utvald aktie i ett positivt tekniskt läge.
  • Modellportföljen – Aktieportfölj från Investtech som ändras en gång i veckan baserat på tekniska kriterier, med målet att ge bästa möjliga riskjusterade avkastning.


Pris: 240 kr/mån


Om Investtech

Investtech är ett analysföretag som sedan 1997 erbjuder teknisk analys av aktier, index, råvaror och valutor till privatpersoner, banker och institutioner.

Investtechs analyser grundas på forskning inom teknisk analys. Investtechs forskning och utveckling har fått stöd av Norges Forskningsråd. Forskningsresultaten används i analyserna och publiceras löpande i forskningsrapporter.

De tekniska analyserna baseras på avancerade matematiska algoritmer som identifierar viktiga parametrar inom teknisk analys. Det gör analyserna objektiva och konsekventa.

Investtech arbetar kontinuerligt med metoder och strategier för att förbättra underlag för investeringsbeslut.Investtech är en betaltjänst se vår prislista för pris per månad.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.