Välkommen till kundservice

Använd sökfältet för att hitta svar på dina frågor.

03023Man-Tor 8.30-17.00

Kundservice / Övrigt

Avslut av depå

Hur avslutar jag min depå?

För att avsluta en depå så kan man bifoga avslutsblanketten till oss när man är inloggad på din depå genom att skicka ett meddelande. Om man inte har möjlighet att logga in så skickar man in blanketten i original, det vill säga per post.

För aktie och fonddepåer, sparkonton och investeringssparkonton heter blanketten "Avslut av Nordnetdepålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster".

För kapitalförsäkring och kapitalpension heter blanketten "Avslut av Kapitalförsäkringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster" och återfinns under menyfliken Tjänster följt av Blanketter och menyfliken Privatpension/Kapitalförsäkring.

För resterande pensionsdepåer; privat pension, IPS och tjänstepensioner, går dessa inte att avsluta för än sista utbetalningsdagen. Då avslutas de automatiskt. Glöm inte att ID kopia ska bifogas.

Mer om

Övrigt


Kontakta kundservice
08-506 330 00
Mån-tors 8:30-20:00
Fre - 8:30-18:00
Orderläggning mäklare
08-506 331 00


Upp

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.