Prova gratis!
Exklusiv rabatt på SvD Börsplus

Upp

Därför har du nytta av SvD Börsplus

SvD Börsplus - en digital analystjänst

Med SvD Börsplus digitala analystjänst får du aktieanalyser direkt till din e-postadress varje dag. Börsplus hundratals aktieanalyser finns också tillgängliga i ett lättöverskådigt arkiv. Perfekt för dig som vill veta vad proffsanalytikerna tycker inför ett köp - eller en försäljning. Sedan starten 2016 har Börsplus råd gått bättre än indexlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Därmed kan kostnaden för att prenumerera på Börsplus betala tillbaka sig flera gånger om.*

Det här får du som Börsplus-prenumerant

Dagligt mejl med analyser

Uppföljning av Börsplus råd

Identifierar kvalitesbolag med goda tillväxtutsikter

Börsplus bevakar alla börslistor, från Spotlight till Large Cap. Redaktionen har en tydlig värdefilosofi där fokus ligger på att priset inte ska vara för högt samtidigt som det finns en förkärlek för kvalitetsbolag med goda tillväxtutsikter. Där vill självklart du vara med.

Erbjudande! Prova gratis

Som Private Banking-kund hos Nordnet har du en ordentlig rabatt på SvD Börsplus aktieanalyser. Första månaden får du helt gratis, därefter betalar du bara halva priset (195 kr/mån istället för 390 kr/mån). Prenumerationen är inte bindande och du kan när som helst avsluta tjänsten.


 

 

 

*Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

SvD Börsplus

Exempelsida SvD Börsplus
Exempelsida SvD Börsplus

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.