Power Women in Tech

Nordnets nätverk för kvinnor inom FinTech

Upp

Power Women in Tech är Nordnets karriärnätverk för kvinnor inom fintech. Det är en mötesplats för dig som vill träffa och inspireras av kvinnliga kollegor i branschen, utöka ditt nätverk och få chans till värdefullt erfarenhetsutbyte.

Fintech-branschen är en mansdominerad bransch. Nordnet vill bidra till att ändra på det och attrahera fler fantastiska kvinnor till en karriär inom fintech. Därför har vi bildat nätverket Power Women in Tech, för kvinnor av kvinnor. Här kan du träffa några av branschens främsta inspiratörer, kreatörer och entreprenörer. Som medlem i nätverket kommer du att bjudas in till inspirerande kvällar, events och frukostar. Det är helt gratis att vara med i nätverket.

Intresserad? Bli en del av Power Women in Tech nedan.

Anmäl mig

 

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter vid anmälande av event? Vänligen läs härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.