Power Women in Tech.

Nordnets nätverk för kvinnor inom FinTech

Upp

Power Women in Tech är Nordnets karriärnätverk för kvinnor inom fintech. Det är en mötesplats för dig som vill träffa och inspireras av kvinnliga kollegor i branschen, utöka ditt nätverk och få chans till värdefullt erfarenhetsutbyte.

Fintech-branschen är mansdominerad. För att attrahera fler fantastiska kvinnor till en karriär inom fintech har vi startat ett karriärnätverk för kvinnor som jobbar, eller vill jobba inom fintech. En mötesplats där du kan träffa och inspireras av kvinnliga förebilder i branschen, utöka ditt nätverk och få tillgång till värdefullt erfarenhetsutbyte.

Målet med Power Women in Tech är att gemensamt förändra en snedvriden bransch genom att låta inspiratörer, kreatörer och entreprenörer komma till tals. Oftare.

Gå med idag, som del av nätverket blir du inbjuden till intressanta föreläsningar, paneldebatter och diskussioner – för kvinnor, av kvinnor. Det är självklart gratis att gå med.

Varmt välkommen, tillsammans gör vi skillnad.

Intresserad? Bli en del av Power Women in Tech nedan.

Anmäl mig

 

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter vid anmälande av event? Vänligen läs härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.