Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

När avslutas ett Bull & Bear-certifikat?

Beroende på om det är ett Bull & Bear-certifikat med eller utan stop loss-buffert så kommer dessa att avslutas vid olika tillfällen.

Bull-certifikat utan stop loss-buffert:
Om den negativa värdeutvecklingen i den underliggande tillgången under en och samma dag, multiplicerat med hävstången, är 100% eller mer, kommer produkten att handelsstoppas för att sedan avnoteras till nästföljande handelsdag och det investerade beloppet att gå förlorat.

Bear-certifikat utan stop loss-buffert:
Om den positiva värdeutvecklingen i den underliggande tillgången under en och samma dag, multiplicerat med hävstången, är 100% eller mer, kommer produkten att handelsstoppas för att sedan avnoteras till nästföljande handelsdag och det investerade beloppet att gå förlorat.

Bull-certifikat med Stop Loss-buffert:
Om den negativa värdeutvecklingen i den underliggande tillgången under en och samma dag, multiplicerat med hävstången, är lika med eller mer än förluststoppsbufferten kommer produkten att handelsstoppas för att sedan avnoteras till nästföljande handelsdag och hela eller delar av det investerade beloppet gå förlorat.

Bear-certifikat med Stop Loss-buffert:
Om den positiva värdeutvecklingen i den underliggande tillgången under en och samma dag, multiplicerat med hävstången, är lika med eller mer än förluststoppsbufferten kommer produkten att handelsstoppas för att sedan avnoteras till nästföljande handelsdag och hela eller delar av det investerade beloppet gå förlorat.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm