Hoppa till huvudinnehållet

Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Hur transparenta är Nordnet med kostnader för handel?

Alla banker behöver vara transparenta med vad du som kund betalar i avgifter. Det innebär att du kan se vad din affär kommer kosta och vad som avser avgifter. Det ska också vara lättare för dig att jämföra de olika avgifterna hos alla banker.

Som kund hos oss Nordnet specificerar vi alla kostnader och avgifter hänförliga till din investering där du normalt sett lägger din order via hemsidan eller mobilapplikationen genom en länk till kostnadsredovisningen. Om du önskar få mer detaljerad information om en viss produkts avgift kan du för vissa värdepapper kunna fälla ut en specifikation för alla kostnader och avgifter samt olika räkneexempel som visar hur mycket avgiften påverkar din investering.

Kostnadsredovisningen är en uppskattad sammanställning som bygger på prisinformation och vissa antaganden om framtiden. Därför kan kostnadsredovisningen komma att skilja sig från de faktiska kostnaderna som uppstår, men syftar till att du ska få förståelse för kostnadsbilden som specifika investeringar och tjänster medför.

Utöver kostnadsredovisningen kommer information om instrumentkostnader för så kallade paketerade instrument som exempelvis warranter och certifikat även finnas i faktabladen som även dessa tillgängliggjorts i anslutning till där du lägger din order.

I samband med årsbeskedet kommer du att få en separat kostnadsredovisning som avspeglar de faktiska kostnaderna som har uppstått under året.

Läs mer om den årliga kostnadsredovisningen

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Box 30099 | 104 25 Stockholm