Gratis courtage på
norska aktier idag.

Upp

Nationaldagsfirande på vårt vis.

I år smygstartar vi det norska nationaldagsfirandet här i Sverige genom att ställa till med en stor börsfest med Norge-tema. Idag, den 16 maj, kan du handla samtiga aktier på Oslo-börsen utan courtage.

Till dig som vill ha inspiration listar vi nedan de aktier som våra norska toppinvesterarna köper mest av just nu. Vår investeringscoach Alexander Gustafsson bjuder i sin tur på sina tankar om Oslo-börsen i detta blogginlägglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gäller endast idag
16 maj.
Se topplistan

Erbjudandet om gratis courtage gäller max 50 notor per kund. Erbjudandet gäller inte partnerkonton eller då du lägger order via mäklare. Gäller kunder hos Nordnet Sverige.

Topplista 10 mest populära norska bolagen.

Här nedan är en topplista med de tio aktier som våra skickligaste norska sparare köper mest av just nu.

Du som vill se hela listan med norska aktier hittar dem här på Nordnet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Valutaväxling

Notera att valutaväxling sker automatiskt med ett valutapåslag om 0,25 procent. Du som har valutakonto via din aktie- och fonddepå kan växla manuellt om du vill.

* ej funnits tre år.

Datan ovan baseras på data från de norska toppmedlemmarna på Nordnets sparnätverk Shareville. Datan är hämtad 2019-05-13. Listan hittar du även du på Shareville.se.

Valutaväxling sker automatiskt med ett valutapåslag om 0,25 procent. Du som har valutakonto via din aktie- och fonddepå kan växla manuellt om du vill. Erbjudandet om gratis courtage gäller max 50 notor per kund. Erbjudandet gäller inte partnerkonton eller då du lägger order via mäklare. Gäller kunder hos Nordnet Sverige.

Investeringscoachen djupdyker i Oslobörsen

Alex Gustafsson blogg om
Norska marknaden.

Lär känna den norska börsen

Börsfest med Norge-tema. Nordnets investeringscoach guidar dig om investeringar i Norge.

Youtube-klipp där Alex pratar om Oslobörsen

Youtube-klipp om Oslobörsen

Vilka är de största bolagen i Norge och hur har det gått för den norska kronan? I detta klipp går Nordnets Investeringscoach Alexander Gustafsson igenom vad som kännetecknar Norge-börsen.

Svar på vanliga frågor:

Vad gäller för valutaväxling?


Vid automatisk valutaväxling sker ett valutapåslag på 0,25 %. På en aktie-och-fonddepå däremot så kan du aktivera valutakonton och då växla manuellt. Du kan läsa mer om det här.

Finns det någon gräns på antal affärer eller belopp?


Du får göra max göra 50 affärer under kampanjdagen, men det är ingen gräns på belopp.

Kostar det något att bli kund hos Nordnet?


Nej, det är helt kostnadsfritt att bli kund hos Nordnet. Vi har inte heller några kontoavgifter.

Tills du når 80 000 kronor i samlat sparande hos Nordnet kan dessutom handla aktier på Stockholmsbörsen helt gratis i sex månader.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bli kundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Se vår prislista härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.