Ta makten över
ditt sparande.

Automatiskt.

Upp

 1. Kom igång idag.

  Med vår digitala rådgivnings-tjänst får du tillgång till ett långsiktigt fondsparande, som
  sköter sig självt. 

  Såhär gör du.

  Bli kund.

  För att ta del av rådgivningen behöver du öppna ett kostnadsfritt konto. Du kan samtidigt föra över pengar att investera för.

  Starta rådgivningen.

  Du får ett personligt anpassat fondförslag på några få minuter.

  Köp den rekommenderade fonden.

  Minsta belopp 100 kr.

  Klart.

  Grattis! Nu är du igång med ditt sparande.
  Följ utvecklingen under ”Min ekonomi”.

 2. Fakta och fördelar.

  Sparande i världsklass.

  Den här typen av sparande har tidigare inte varit tillgängligt för privatpersoner i Sverige. Men tack vare ett samarbete med J.P Morgan, en av världens främsta investmentbanker, får du tillgång till ett sparande i världsklass, baserat på strategier dokumenterade av bland annat nobelprisvinnaren i ekonomi 2013, Eugene Fama.

  Helt automatiskt.

  Nordnet Smarta Portföljer är utvecklade för att prestera bättre än traditionella fonder. Genom att reagera automatiskt på förändringar i marknaden justeras respektive portföljs innehav kontinuerligt. Vilket innebär ett smartare och mer balanserat sparande, byggt för att slå index långsiktigt.

  Smart och balanserat.

  Till skillnad från traditionella fonder som enbart förlitar sig på aktiemarknaden så investerar Nordnet Smarta Portföljer i aktier, räntor, råvaror, fastigheter och krediter, över hela världen. Spridning som syftar till ökad stabilitet och högre avkastning över tid.

   

 3. Bra att veta om risker och avkastning.

  Tänk på att historisk och simulerad historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Risken
  finns att du inte får tillbaka de pengar du investerar.
  Nordnet Smarta Portföljer handlas som fonder.

  Innan du investerar i en Nordnet Smart-fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar här, i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se.