Hoppa till huvudinnehållet

Vinstvarning och indragen licens

Läs vad Börsplus tycker om Global Gaming, Sintercast, GHP Specialty Care, Resurs Bank, Attendo, Scout Gaming och Quickbit. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus, se erbjudandet via Nordnet längst ner.

Global Gaming

Nätcasinobolaget Global Gaming blev av med sina svenska spellicenser. Det är ett katastrofalt besked då den svenska marknaden i princip är hela bolaget. Aktien halverades på beskedet.

Sintercast

En cocktail av motverkande trender. Ungefär så kan bolaget Sintercast beskrivas. Bolagets huvudaffär består nämligen i mätutrustning för en växande teknik inom tillverkningen av förbränningsmotorer. Men hur framtidssäker är förbränningsmotorn och hur påverkar det synen på Sintercast-aktien?

GHP Specialty Care

I tisdags meddelade GHP att bolaget vunnit ett nytt managementkontrakt i Mellanöstern. Lönsamheten på kontraktet är god. Vi tror det finns mer uppsida.

Resurs Bank

Nordic Capital, som satte Resurs på börsen, har till sist sålt samtliga aktier i bolaget. Kanske blir nischbanken en bättre aktie nu när ”överhänget” är borta.

Attendo

Aktien rasade efter att vårdbolaget kommit med nya sura besked från grannlandet i öst. Utvecklingen reser frågetecken både kring bolagets strategi och ledning.

Scout Gaming

Bolaget jobbar med att etablera Daily Fantasy Sports hos spelbolag i Europa och övriga världen. Intresset från spelbolagen verkar finnas – Scout har fått till flera fina avtal. Men hur är det med intresset från slutkunderna egentligen?

Quickbit

Noteringsaktuella Quickbit beskriver sig som ett fintechbolag som utvecklar tekniklösningar för kryptovalutor och blockchain inom e-handeln. Omsättningen har ökat fort, resultatet likaså. Men hur ska man egentligen se på affärsmodellen och aktien? Sista teckningsdag: 190624

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer