Hoppa till huvudinnehållet

Vinstvarning, förvärv och noteringar

Läs vad Börsplus tycker om HMS Networks, Stillfront, Edgeware, Kinnevik, Clas Ohlson, SelectImmune, Adcitymedia samt Inzile. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Börsplus, se erbjudandet via Nordnet längst ner.

HMS Networks

HMS Networks är ett riktigt tillväxtbolag som i snitt vuxit med över 20 procent årligen de senaste decenniet. Detta har aktiemarknaden tagit fasta på. Hur ser utsikterna ut framöver och hur ska man egentligen se på aktien?

Stillfront

Datorspelskoncernen annonserade ett nytt, stort och billigt förvärv som lyfte aktien 7 procent. Det saknas inte mörka fläckar men vi tror ändå det kan finnas mer att hämta.

Edgeware

Streamingbolaget Edgeware skickade i måndagskväll ut en vinstvarning. Aktien föll handlöst på beskedet. Försäljningen sjunker rejält under andra kvartalet. Finns det risk att bolagets teknologi håller på att bli obsolet?

Kinnevik

Investmentbolaget vill dela ut sin kontrollpost i Millicom till ägarna efter att ha sålt en mindre del över börsen. Manövern ger ledningen friska pengar men det är svårare att se poängen med utdelningen.

Clas Ohlson

Prylkedjan menar att bolagets åtgärdsprogram för att återställa tillväxt och lönsamhet löper enligt plan. Men än så länge syns det inte i bolagets intäkter. Om trenden fortsätter lär det bli svårare att nå marginalmålet.

Selectimmune

Antibiotikaresistens är ett stort problem. Noteringsaktuella Selectimmune Pharma tror sig ha produkter som om inte löser så i alla fall mildrar detta. Sista teckningsdag: 190611

Adcitymedia

Det händer mycket i bolaget. En del dåligt, men mer är nog bra. Aktien har däremot mest tagit intryck av en fortsatt lite tveksam skalbarhet i annonsaffären.

Inzile

Noteringsaktuella Inzile har utvecklat ett eldrivet arbetsfordon som både är miljövänligare och drar mindre bränsle relativt dagens fordon. Hur ser marknadspotentialen ut? Och bör man teckna aktien? Sista teckningsdag: 190611

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Läs mer om Börsplus och rabatten du får med Nordnets erbjudande

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer