Hoppa till huvudinnehållet

#Sparpodden 181 – Vi ses på stämman!

#Sparpodden 181. Vi pratar i dagens avsnitt om bolagsstämman och varför du som investerare bör gå på stämman! Innan dock så finns det en del saker att känna till, hur går själva förhandlingarna till och i slutändan vad kan du som aktieägare vara med och påverka.
Sen kan vi inte blunda för att rapporterna från svenska bolag kommer in starkt, har gett ett fint skjuts på svenska börsen. Vilka bolag har rapporterat och hur ska du som investerare tolka detta.

Sen svarar vi givetvis på era lyssnarfrågor. Vi diskuterar fonder och varför gratis indexfonder inte måste vara en bra investering. Vi funderar över belåning på portföljen också, när passar det och när passar det inte.

Du gör #sparpodden!

Vad vill DU veta mer om? Ställ fråga på Twitter under hashtagen #sparpodden, eller i sharevillegruppen #sparpodden

Hjälp oss växa podden genom att sprida i sociala medier!    

Tidigare avsnitt

Avsnitt 180 – Nytändning i podden

Alexander Gustafsson
Investeringscoach på Nordnet

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer