Hoppa till huvudinnehållet

Värdebolag, medicinteknik och ökad IPO-aktivitet

Läs vad Affärsvärlden tycker om Scandi Standard, Inwido, Munters, Stille, IPO-kommentarer, Footway, NGS Group, Orderhero och Tessin-lån. Vi bjuder också på nyheter kring Afv-portföljen, Buy&Hold-portföljen och Insiderkollen. För att kunna läsa alla analyser krävs en prenumeration på Affärsvärlden. Signa upp dig här.

Scandi Standard – Till analysen

Scandi Standard har några tuffa år i ryggen, men ny VD och besparingsprogram ska få bolaget på rätt köl igen.

Inwido – Till analysen

Fönster- och dörrbolaget Inwido uppvisade stark organisk tillväxt under 2021.

Munters – Till analysen

Munters-aktien handlas under IPO-kursen och bolaget har gått från en premievärdering till rabatt.

Stille – Till analysen

Efter sommarens förvärv av schweiziska bolaget S&T har Stille dubblerat verksamheten inom kirurgiska instrument.

IPO-kommentarer – Till sammanställningen

De senaste noteringarna varit mer stabila samtidigt som förra veckan bjöd på en raket.

Footway – Till analysen

Footway fortsätter tyngas av svag marknad och egna problem.

NGS Group – Till analysem

Många rekryterings-och bemanningsbolag hade ett starkt fjolår. NGS Group uppvisade också god tillväxt och stärkte marginalerna.

Orderhero – Till analysen

Orderhero satsar på tillväxt och en notering på First North. Sista teckningsdag: 220404

Tessin-lån – Till analysen

Det är tredje gången Afv skriver om entreprenören Pierre Eklunds projekt.

Afv-portföljen – Till månadssummeringen

Börsen vände upp i mars men det var inte med bred marginal. Det var hög aktivitet i Afv-portföljen.

Buy&Hold-portföljen – Till inköpen

Det blir 14 nya inköp till B&H-portföljen den här månaden. Samtidigt har det kommit bud på ett av våra större innehav.

Vill du läsa analyserna och mycket mer? Klicka på länken för att teckna prenumeration.

Disclaimer:

Materialet på denna sida och relaterade länkar är framtaget och tillhandahålls av Affärsvärlden och utgör utdrag ur investeringsrekommendation/er, d.v.s. information som rekommenderar eller föreslår en investeringsstrategi. Ursprungsrekommendationen är framtagen av Affärsvärlden 220401 och kan tillhandahållas genom att du besöker Affärsvärldens hemsidan och/eller tecknar en prenumeration på Affärsvärlden.

Nordnet Bank AB (Nordnet) har inte medverkat till framtagandet och har inte gjort några ändringar i materialet. Det är således Affärsvärlden, och inte Nordnet, som ansvarar för materialet och dess överensstämmelse med tillämpliga lagar och regelverk.

Nordnet spred denna investeringsrekommendation första gången 1 april.

Materialet utgör inte personliga investeringsråd. Det är viktigt att du som investerare fattar ditt investeringsbeslut på väl övervägda grunder, t.ex. genom att basera ditt investeringsbeslut på din egen bedömning av information från olika källor. Nordnet tar inget ansvar för direkt eller indirekt förlust eller skada som grundar sig på användandet av information från denna sida. Materialet får inte mångfaldigas utan Nordnets uttryckliga medgivande.

Affärsvärlden erhåller ersättning av Nordnet. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet i materialet eller vilka bolag som informationen berör.

Det kan förekomma att Nordnet har positioner i värdepapper som innefattas i materialet på denna sida. Sådant eventuellt innehav innehas dock enbart av administrativa skäl, d.v.s. utan vinstsyfte.

Nordnet står under Finansinspektionens tillsyn.

Kom ihåg att investera på aktie- och kapitalmarknaderna innebär alltid ett risktagande. Historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade beloppet.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos fondbolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på fondens produktsida på nordnet.se

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

I kommentarsfältet nedan kan du som läsare kommentera innehållet i detta blogginlägg och ta del av andra läsares kommentarer. Kommentarsinnehåll representerar således inte Nordnets åsikt. Nordnet granskar inte kommentarer innan de publiceras, men vi kommer att ta bort olämpliga kommentarer för det fall sådana förekommer. Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

guest
0 Kommentarer
"Inline" feedbacks
Se alla kommentarer